לרמי ..מי שסוטה מטר לא מדברים איתו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרמי ..מי שסוטה מטר לא מדברים איתו
    פלג
    17/01/2009

מי שסוטה מטר לא מדברים איתו יותר ?ממש עושה חשק לבוא לסדנא אצלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי פלג

שחף אשכנזי
    17/01/2009

סוטה מטר ממה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פלג
    17/01/2009

אני סטיתי מהדרך שלכם דרך שאימצתי והאמנתי ואני עדיין מאמין בה אבל היא גורמת אצלי לתוצאה הפוכה של פחדים אז אני חש שאני כותב דברים שיכולים להתפרש כפיקפוק בשיטה (למרות שזה ממש לא נכון ) אז אף אחד לא מדבר איתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלג

שחף אשכנזי
    17/01/2009

התוצאה ההפוכה שנגרמת לך מעידה שיש דבר או שניים לא סגורים שגורמים לחשש. הכל בסדר אצליך! מלכודת העישון קיימת עד השנייה שהיא מפסיקה להיות קיימת עבורך ואז אתה חופשי ממנה. אני לא יודע האם עברת את הסדנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחף

פלג
    17/01/2009

לא עברתי את הסדנא אמרתי כבר שהסדנא תהיה "נשק יום הדין" אני כרגע לא מרגיש שחזרתי לעשן כלל - אף על פי שעישנתי במשך השבוע 3 סיגריות אבל הרעיון שאני מרגיש יותר משוחרר ממה שהרגשתי כל השלושה חודשים שהרגשתי בכלא ברור שאני לא מתגאה בזה - אבל גם לא קורים לי דברים נוראים כמובטח - ההפך הוא הנכון כרגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטייה מהדרך

רמי רומנובסקי
    20/01/2009

הי פלג

לא הבנתי ממש את טענתך, בכל מקרה צר לי שאתה מרגיש כך.
    ברור לי שלא עברת את הסדנה, אך גם ברור לי מנסיוני שצמצום אינו מחזיק מעמד לאורך זמן.
    צר לי אם אינך אוהב את התשובה אך כך עובדת התמכרות לסם - זה לא הולך ומשתפר אלא רק הולך ומחמיר. אם אתה רוצה לשמוע דברים אחרים צר לי אין בכוונתי לשקר לך. אינני חושב שעוברים עליך דברים נוראיים ואני בטוח שכרגע המצב הוא נסבל, אך מניסיוני זה גם זמני.

אנו שואפים למצב אחר והרבה יותר טוב - להפסיק לעשן אחת ולתמיד מבלי להתגעגע או לרצות לעשן אפילו סיגריה אחת.

אגב אם היית מגיע לסדנה וחוזר לעשן רק 3 סיגריות בשבוע היינו מעודדים אותך לוותר על המאבק או על הניסיון לצמצם, לעשן כמה שבא לך ואז להגיע לסדנת החיזוק.

בכל מקרה אנחנו כאן בין אם השתתפת בסדנה ובין אם לאו בשביל לעזור ולחוות את חוות דעתנו המקצועית, אל תהסס לפנות אלינו בכל שאלה.

כל טוב

רמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל הרבה תודה ..

פלג
    20/01/2009

על תשובתך זה היה ממש חשוב לי לשמוע דעתך. ראשית אבהיר שאין לי שום טענות (אתם לא חייבים לי כלום) כל ההתכתבות היא על רקע של תמיכה חברית כך אני רואה את זה אז מצטער אם נשמעתי רוטן או משהו ממש סליחה. אני אנסה להסביר קצת את מצבי עכשיו רמי אני מסכים איתך מילה במילה על כל מה שאתה אומר שאני אמור לחזור לעשן יותר ויותר עם הזמן ואני ממש מצטער על זה עם זאת עכשיו אני כאילו הרבה יותר טוב מבין מיהו האיוב שעומד מולי כי ההפסקה הראשונה הזו בחיי של שלושה חודשים תמימים לימדה אותי שיעור חשוב על הסיגריות,הייתי כל כך בתוך זה,כל כך מכור לזה מעשן ללא אבחנה חיי סביב הסיגריות כרגע אני מבין איך לא צריך את זה כלל! הבעיה היא שהסבל והפחד (ממש פחד!!!) היו בזמן ההפסקה (מוזר) ועכשיו שזה 3 סיגריות בשבוע (בלי לחכות להן כלל אגב!) השתחררתי. אז יצאתי ממש מבולבל מצטער על השיגוע בטח שמעת כבר עוד 3000 כמוני כבר... ביי תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו