מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה עם זייבןא22/01/2009
שלום אני נוטלת זייבן כבר בערך שבוע וחצי , לפני זה הייתי לועסת מסטיק ניקוטין ועדיין עישנתי אבל הורדתי את כמות הסיגריות. כבר שבוע לא עישנתי , אבל יש לי תופעות של סחרחורת קשה , בילבול קל , כאב מעל העיינים עיניים נפוחות, ודיכאון (אני סובלת מדכאונות בד"כ , הייתי מטופלת בציפלקס והפסקתי את הטיפול כדי להתחיל לקחת זייבן) . האם התופעות האלה מחייבות התיחסות מיוחדת ? האם כדאי להפסיק את הטיפול בזייבן ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א היקרה
שחף אשכנזי22/01/2009את מתארת מצב לא פשוט. על פניו נשמע כאילו מצבך לקוח מרשימת תופעות הלוואי השכיחות של זייבן.
להלן רשימת התופעות השכיחות של זייבן מתוך האתר של קופ"ח כללית :
"מערכת עצבים מרכזית:
שכיחות גבוהה: פרכוסים - הסכנה להקטנת הסף לפרכוסים גדלה עם
המינון (מינון מעל 450 מ"ג). סכנה זו גדלה כאשר קיים רקע של
חבלה בראש, גידול בראש, או פרכוסים בעבר. כמו כן, ייתכנו אי
שקט, חוסר שינה, יובש בפה, טשטוש ראיה, כאב ראש, סחרחורת,
רעד.
מערכת העיכול: שכיחות גבוהה: בחילה, הקאה, עצירות.
לב: שכיחות נמוכה: טכיקרדיה
אחר: איבוד משקל, צבירת משקל, פריחה. "
מעבר לכך איני רופא כך שאיני יכול לקבוע הפסקת טיפול שניתן על פי מרשם רופא.
אני רק יכול לומר לך שהפסקת עישון קלה לא אמורה להיות דבר טראומטי אלא פשוט כיף!
אשמח לענות על כל שאלה נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)