מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפילה בשעת עצביםהדס25/01/2009
הפסקתי לעשן לפני שלושה שבועות זה ממש קל לי כאילו נולדתי לא מעשנת....עד הרגע שאני נכנסת לעצבים ברמה מסויימת שבאותו רגע לא אכפת לי כלום ואני רוצה סיגריה...אחר כך אחרי שאני נרגעת אני ממש לא מחפשת את הסיגריה..ואוכלת את עצמי ויש לי ייסורי מצפון מטורפים על זה שעישנתי סיגריה....מה עושים??? איך לא נופלים לזה במצב כזה?? אני ממש מרגישה שטוב לי לא לעשן...הייסורי מצפון ממש מציקים לי...מה עושים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי הדס
שחף אשכנזי25/01/2009את פותחת בכך שאת אומרת שלא עישנת שלושה שבועות ואני מבין שלקחת סיגריה. אפשר לומר שפיזית הכל בסדר אצלך. שריד הניקוטין האחרון בגופך לא קיים. כל שנותר הוא להביו שהצורך בסיגריה מקורו בראש . זה אומר שהבעיה נגרמת מהתיסכול שאת רוצה סיגריה אבל לא יכולה כי היפסקת! אבל את עדיין מאמינה שהסיגריה פותרת כל מיני בעיות ולכן נכנסת לעצבים ש"יצדיקו" הדלקת סיגריה. הדרך להימנע ממצבים כאלו היא להבין את מלכודת העישון! אגב, אין צורך בייסורי מצפון כי זו לא את זו היא.
אשמח לענות על שאלות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדס
הדס25/01/2009שחף,קודם כל תודה.....דבר שני כן עישנתי, לאחר ריב משפחתי..נ.ב-כל המשפחה שלי מעשנת...אני יודעת שאני לא זקוקה לסיגריה בדרך כלל אני אפילו לא חושבת על זה ...רק ברגעים שממש רע לי אני הולכת לסיגריה ואת זה אני רוצה להפסיק קראתי את הספר והוא ממש עזר לי להבין הרבה דברים....והייסורי מצפון באים לי אחר כך כי אני מבינה שיכולתי אחרת כי למשל עכשיו אפילו לא בא לי סיגריה....ואני שואלת את עצמי מה גרם לי לקחת סיגריה למרות שאני יודעת שיכולתי אחרת??וידעתי גם שלמחרת אני אמשיך בלי שום בעיה לא לעשן רק עם ייסורי מצפון על יום קודם ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדס
שחף אשכנזי25/01/2009אני שמח מאד שקראת את הספר!
משהו נישאר לא סגור עבורך שגורם לך להאמין שאת זקוקה לסיגריה. קיראי את הספר שוב וקבלי את כל ההוראות בספר כפי שהן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
הדס25/01/2009תודה רבה,כנראה באמת משהו לא סגור אני מקווה שהספר יעזור לי לעבור בהבנה גם את הרגעים האלה ובשמחה כמו כל הזמן....תודה רבה הדס...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)