נפילה בשעת עצבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפילה בשעת עצבים
    הדס
    25/01/2009

הפסקתי לעשן לפני שלושה שבועות זה ממש קל לי כאילו נולדתי לא מעשנת....עד הרגע שאני נכנסת לעצבים ברמה מסויימת שבאותו רגע לא אכפת לי כלום ואני רוצה סיגריה...אחר כך אחרי שאני נרגעת אני ממש לא מחפשת את הסיגריה..ואוכלת את עצמי ויש לי ייסורי מצפון מטורפים על זה שעישנתי סיגריה....מה עושים??? איך לא נופלים לזה במצב כזה?? אני ממש מרגישה שטוב לי לא לעשן...הייסורי מצפון ממש מציקים לי...מה עושים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפילה בשעת עצבים

הוספת תגובה

• הי הדס

שחף אשכנזי
    25/01/2009

את פותחת בכך שאת אומרת שלא עישנת שלושה שבועות ואני מבין שלקחת סיגריה. אפשר לומר שפיזית הכל בסדר אצלך. שריד הניקוטין האחרון בגופך לא קיים. כל שנותר הוא להביו שהצורך בסיגריה מקורו בראש . זה אומר שהבעיה נגרמת מהתיסכול שאת רוצה סיגריה אבל לא יכולה כי היפסקת! אבל את עדיין מאמינה שהסיגריה פותרת כל מיני בעיות ולכן נכנסת לעצבים ש"יצדיקו" הדלקת סיגריה. הדרך להימנע ממצבים כאלו היא להבין את מלכודת העישון! אגב, אין צורך בייסורי מצפון כי זו לא את זו היא.

אשמח לענות על שאלות נוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדס

הדס
    25/01/2009

שחף,קודם כל תודה.....דבר שני כן עישנתי, לאחר ריב משפחתי..נ.ב-כל המשפחה שלי מעשנת...אני יודעת שאני לא זקוקה לסיגריה בדרך כלל אני אפילו לא חושבת על זה ...רק ברגעים שממש רע לי אני הולכת לסיגריה ואת זה אני רוצה להפסיק קראתי את הספר והוא ממש עזר לי להבין הרבה דברים....והייסורי מצפון באים לי אחר כך כי אני מבינה שיכולתי אחרת כי למשל עכשיו אפילו לא בא לי סיגריה....ואני שואלת את עצמי מה גרם לי לקחת סיגריה למרות שאני יודעת שיכולתי אחרת??וידעתי גם שלמחרת אני אמשיך בלי שום בעיה לא לעשן רק עם ייסורי מצפון על יום קודם ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדס

שחף אשכנזי
    25/01/2009

אני שמח מאד שקראת את הספר!
    משהו נישאר לא סגור עבורך שגורם לך להאמין שאת זקוקה לסיגריה. קיראי את הספר שוב וקבלי את כל ההוראות בספר כפי שהן!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

הדס
    25/01/2009

תודה רבה,כנראה באמת משהו לא סגור אני מקווה שהספר יעזור לי לעבור בהבנה גם את הרגעים האלה ובשמחה כמו כל הזמן....תודה רבה הדס...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו