מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלשום החלטתי להפסיק...כריס26/01/2009
והרגשתי כל כך שמחה שאני נגמלת מהדבר הנוראי הזה. אבל רק אחרי יום נשברתי ועישנתי. והרגשתי נורא. הטעם היה נוראי והבנתי שהטעם תמיד ככה פשוט עם הזמן מתרגלים לטעם המזעזע הזה. אחרי כמה שעות עישנתי שוב...וזה עשה לי בחילות נוראיות והקאתי את הנשמה. ועכשיו אני לא יכולה אפילו לראות סיגריה... אני יודעת שלעשן זה נורא, אני באמת רוצה להפסיק! זה נראה לי אידיוטי שמצד אחד אני הולכת לרופאים, מחסנת את עצמי נגד מחלות אך מצד שני הורגת את עצמי עם סיגריות. האם עדין יש לי סיכוי להפסיק הפעם? אפילו שנשברתי פעמיים? אם כן, איך באמת מתמודדים עם הדחפים האלה כשרוצים לעשן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך סיכויים מצויינים להפסיק לעשן!
שחף אשכנזי26/01/2009כריס
ברכות על ההחלטה האמיצה!
אל תרגישי נורא לגבי עצמך! עישון הוא התמכרות וברוב המיקרים לא ניתן לשלוט בזה. הפסקת עישון כרוכה בהבנת הסיבות האמיתיות שגורמות לכל המעשנים לעשן. כשמבינים מהו עישון? ואיך חיים בלעדיו בקלות רבה? (כן בקלות רבה) אז השאלה "האם אשבר?" מפסיקה להתקיים. הדחפים שאת מזכירה הופכים אז ללא רלוונטים. אני מציע לך לקרוא בעיון את ספרו של אלן קאר... 'הדרך הקלה להפסקת עישון.'
'קל' זה ההיפך המוחלט מהתחושות הקשות המלוות אותך בימים אלו!
אשמח לענות על כל שאלה נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך על התשובה...
כריס29/01/2009ורציתי לשאול על תופעות לוואי. תופעה שמאוד מפריעה - הפסקתי לעשן ואני סובלת מסחרחורות נוראיות כ-ל היום. אני מרגישה שהכול מטושטש וזאת הרגשה ממש מוזרה. האם זה תופעת לוואי מהפסקת העישון (זה התחיל כמה שעות אחרי שהפסקתי)?זה משהו נורמלי?ומתי זה אמור לעבור? איזה יופי שקיים הפורום הזה. אני שמחה להיות לא-מעשנת(=
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אמור לעבור עכשיו !!
שחף אשכנזי29/01/2009הי כריס
את מתארת תופעה שמתקיימת חמישה ימים. אין שום סיבה שידועה לי אשר עשויה לגרום לתגובה פיזית כזאת לאחר הפסקת עישון. אם זה נמשך היוועצי עם רופא. להערכתי מדובר בלחץ, זאת אומרת הכל בראש :).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)