אתמול התחיל המבצע האישי שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אתמול התחיל המבצע האישי שלי
    כרמל
    02/02/2009

צהריים טובים אתמול התחלתי תהליך גמילה בעזרת CHAMPIX . בינתיים עדיין לא מרגישה השפעה על החשק לעשן. הוא קיים ואני נאבקת בו למרות שלפי ההנחיות מותר לעשן בשבוע הראשון. מקווה שאחזיק מעמד בימים הראשונים והקשים מאד. מקווה לקבל כאן עידוד ותמיכה..בטוח אזדקק. אני מקנאה באילה שכבר עצליחו לספור מספר שבועות בלי מקל האש הזה:-) תודה כרמל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקל האש!

שחף אשכנזי
    02/02/2009

היי כרמל

כל הכבוד על המהלך. אשמח לעזור בכל שאלה או קושי שיתעורר. חשוב להבין שהפסקת עישון אמורה להתנהל ללא מאבק כלשהו. הווה אומר להפסיק לעשן לא אמור להיות תהליך טראומטי אלא מהנה! על מנת להגיע לכך בהקדם, חשוב ראשית להבין את כל העובודות שגורמות לנו לחשוב ש"להפסיק לעשן זה קשה."

בהצלחה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בינתיים הכימיה עובדת נפלא

כרמל
    03/02/2009

אכן בקלות יחסית אני נפרדת מהסיגריות . השיטה כנראה מתאימה לי כיון שהיא הדרגתית. זה היום השלישי ולא מרגישה צורך בעישון. אבל...אוייייי ויייי אני כל הזמן זוללת. ידעתי מראש שזה המחיר..מקווה להתמודד גם עם הספחת הזאת. כאילו מתוך איזו התנגדות לתהליך אני מדליקה מידי פעם סיגריה ומכבה מיד כי מרגישה גועל. אני מקווה שבקרוב אוכל לבשר שצברתי ימים אמיתיים ללא הרעל הזה. תודה על התגובה והתמיכה שהצעת בודאי אזדקק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאכול זה כאילו לא הפסקת!

שחף אשכנזי
    05/02/2009

הי כרמל,

מכיוון שתחושת הריקנות שנשארת אחרי הפסקת עישון נוצרה על ידי סיגריה אזי לפצות על תחושת הריקנות על ידי אוכל יבטיח שתשמיני או תחזרי לעשן. אם את רוצה להיות חופשיה משניהם אני מציע לך לקרוא את הספר הדרך הקלה להפסיק לעשן של אלן קאר. ההיתנגדות שאת מדברת היא לב הבעיה! את רוצה להפסיק מכל הסיבות הנכונות אבל מצד שני את מאמינה שיש איזו הנאה או הקלה שאת מוותרת עלייה. זה מאבק שכל עוד נימצאים בו הסיכוי לנצח בו הוא כמו הסיכוי של דוד לנצח את גוליית במכות. דוד נקט בפעולה היחידה שהיתה יכולה לעבוד עבורו בקרב מול גוליית. באותה מידה הדרך היחידה לשבור את הקונפליקט עובר דרך ההבנה של המציאות בה את והסגריה חיות.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו