סיגריה אחרונה - לפני יומיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיגריה אחרונה - לפני יומיים
    שוש
    05/02/2009

שלום חברים, לפני יומיים עישנתי את הסיגריה האחרונה, לא עוזבת את הספר לרגע. מאוד מתחברת עם הכתוב והעצות שרשומות בספר. ויחסית עובר בסדר למעט כמה קריזים במהלך היום. אבל יש לי שאלה, רבות דובר בספר על כך שטראומה בגלל הצורך בניקוטין נמשכת מס' ימים. אם באמת הפנמתי את האמור בספר זה באמת עיניין של כמה ימים? שושה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יופי של הפסקת עישון!

שחף אשכנזי
    05/02/2009

כל הכבוד שושה,
    ראשית, עיזבי את הספר. את יודעת את כל מה שאת צריכה. על מנת לתת לתובנות להגיע אלייך המשיכי את ענינייך כרגיל. שנית, אין טראומה... לכל היותר סוג של תחושה "מוזרה" שעוברת במהרה. בעוד מספר ימים הדברים יתבהרו. אל תצפי לשום דבר והתחושות המתוארות בספר יגיעו אלייך במהרה!
    בעוד שבוע ספרי לי איך את מרגישה.

ברכות על המהלך האמיץ!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יום התשיעי ללא עשן

שוש
    12/02/2009

הי שחף,
    אני כבר ביום התשיעי שלי, ביומיים הראשונים הייתי מתוחה אבל לא יותר מזה. מהיום השלישי לערך הכל זרם סבבה ואפילו היו רגעים ששכחתי שאני נגמלת. אני מאוד מאושרת על הגמילה , זה משהו שמאוד רציתי לעשות וחששתי. הספר מאוד עוזר לי וכשאני צריכה חיזוק אני פונה לספר. העניין הוא שכמו שאמרתי מהיום השלישי היה לי בסדר גמור. אך ביומיים האחרונים אני מתחילה להרגיש שוב כמו ביום הראשון לגמילה, חושבת כל הזמן על סיגריות שלא נדע אתמול בערב התחלתי להשתעשע במחשבה על סיגריות.
    אני אשמח לשמוע מה דעתך, אני ממש אתאכזב אם אכשל בניסיון הגמילה.

שוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשזה מגיע לעישון אין כישלון

שחף אשכנזי
    16/02/2009

הי שוש

ראשית, כל הכבוד על שבועיים ללא עישון!

שנית, איזה "שעשוע" גורמת המחשבה על סגריה? הבעיה היא בעצם הצורה בה חושבים על סגריה כאשר עולה המחשבה. אפשר לסבול ואפשר להנות. על מנת להבטיח הנאה לשארית חייך, העבר: חיי העישון שלך צריכים להיות פתורים לחלוטין! חזרה לעשן היא לא כישלון, אלא קשורים לאמונה או המחשבה הקלה ביותר שוויתרנו על משהו. במידה וזה לא יסתתדר לך את מוזמנת לפנות אלינו לסדנה שם נסגור את עניין העישון פעם אחת ולתמיד. ההבדל בין להיות "מעשן לשעבר" לבין להיות "לא מעשן" הוא תהומי וקריטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו