בוקר טוב - יש לי בעיה קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב - יש לי בעיה קשה
    שרה
    16/02/2009

אני פעם ראשונה בפורום הזה מתוך חיפוש לכיוון התחלתי בהפסקת עישון. מבחינתי עצם העובדה שאני פונה זאת כבר ההתחלה, ההכרה בכך שאני צריכה להפסיק. אני נמצאת בתחילת הריון ראשון שלי ולפני שנכנסתי להריון, הייתי בטוחה שברגע שאני אדע אני אפסיק מיד ולא אזיק לעובר. אבל לצערי נכנסתי למצב שאני לא מצליחה לצאת ממנו. אני לא מצליחה לעשות קישור הגיוני בין העישון שלי לבין הפגיעה בעובר. אני מבינה את הכול ברמת התיאורה אך לא במעשית. אני לא מחפשת שיכעסו עליי כדי לגרום לי להפסיק כי אני מספיק כועסת על עצמי. אני מחפשת דרך שאינה מוכרת על מנת להצליח להתמודד עם הפסקת העישון. אין לי שום כלי כרגע בידיי שיכול לעזור לי אפילו לפתוח בדרך אחרת. אני מיואשת מאוד. אני מעשנת כ- 14 שנה בלי הפסקות באמצע כקופסה ליום. כיום אני מנסה להפחית בכמות ומגיעה (וגם זה בקושי רב) לעשר סיגריות ביום (לפעמים קצת פחות). בבקשה זקוקה לעזרתכם. תודה ויום מקסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב - יש לי בעיה קשה

הוספת תגובה

• הקושי מובן ברור ומוכר!

שחף אשכנזי
    16/02/2009

הי שרה,

ניקוטין הוא הסם הקשה ביותר הידוע למין האנושי ולכן כל פעם שאישה בהריון מפסיקה לעשן זהו נס! המצוקה שלך בשיאה כרגע כי עצם הניסיון לצמצם מעצים את המצוקה! זו אגב הסיבה שלדעתי גרמה לך לפנות לעזרה. אני מאד מאד שמח על שהקשבת לאניסטינקטים שלך!

הפסקת עישון ללא תופעות גמילה וללא מצוקה מנטלית עוברת בהבנת העובדות הקשורות בעישון. עקב האקוטיות הנדרשת לפתרון הבעיה אשמח לשוחח איתך בעניין באופן אישי. את מוזמנת לפנות למשרדנו ולומר שביקשתי שיפנו אותך אלי.

כל הכבוד על התושיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה חיכיתי לה בכיליון

שרה
    16/02/2009

עיניים אני אשמח להגיע ולשמוע פרטים נוספים. היכן אתה יושב? אני גרה באזור הקריות כרגע. מקווה שגם אתה נמצא קרוב :-) במידה ולא אשמח לקבל שם של מקום נוסף שאליו אוכל לפנות. תודה רבה על ההבנה. המשך יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו