טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, היום זה היום החמישי שלי ללא סיגריות! עם זאת, מהיום שהפסקתי לעשן אני מתעוררת מידי בוקר בסביבות השעה ארבע/חמש לפנות בוקר ולא מצליחה להרדם שוב?! (בימים רגילים אני צריכה לבעוט את עצמי מהמיטה בסביבות השעה שמונה, וזה עדיין לא קל) אני מניחה שזה קשור להפסקת העישון, אבל האמת שחשבתי שההיפך הוא הנכון כלומר, שאני אמורה להרגיש עייפות,הלא כן? בנוסף, מתי זה אמור לחלוף אם אכן מדובר בתופעה הקשורה בהפסקת העישון? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עישון גורם עייפות יתר עקב העובדה שהגוף בקרב יום יומי על חייו. אני לא רופא כך שאייני יכול לקבוע בודאות את הקשר בין השניים. בכל מקרה, איך הולך לך בינתיים חוץ מהפרעת השינה?
כל הכבוד על ההפסקה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד