החלטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלטה
    רונית עמיר
    16/02/2009

שחף שלום! אני מעשנת כבר הרבה מאד שנים. כולם מסביבי הפסיקו לעשן ואני לא אוהבת את הפעולה הזאת שנקראת עישון. אני לא נהנית מזה בכלל. אבי נפטר מסרטן ריאות ואימי מאושפזת בבית חולים הרגע זה ומאובחנת כחולת COPD. לפני כמה שנים הורדתי כ35 ק"ג ממשקלי ואני חוששת מעליה במשקל עקב הפסקת העישון. הפחד מעליה במשקל הוא בבחינת אובססיה עבורי. ואני יודעת שיש להפסקת העישון קשר ישיר לעליה במשקל. מה תוכל ליעץ לי בנידון. אני די מיואשת מעצמי הנושא הזה. תודה רונית עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלטה

הוספת תגובה

• אין סיבה להעלות במשקל...

שחף אשכנזי
    17/02/2009

הי רונית

חששך מובן במיוחד מכיוון שמיצית את עניין המשקל המיותר כבר לפני מספר שנים. על מנת להפסיק לעשן בלי לעלות במשקל יש להבין את מנגנון העישון. עליה במשקל כרוכה בתחושת ההקרבה הנגרמת למעשנים לשעבר ולכן מפצים על כך באכילת יתר. אני ממליץ לך לקרוא את ספרו של אלן קאר 'הדרך הקלה להפסיק לעשן.' הספר, בדומה לסדנה, מפרק את מנגנון העישון והופך את הפסקת העישון לחוויה מאד חיובית .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו