דואגת לבעלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דואגת לבעלי
    שירי
    17/02/2009

אני פונה לא עבור עצמי אלא מדאגה לבעלי, הוא עלה בכמות העישון, נראה כאילו הוא רוצה להפסיק לעשן אבל לא יכול, זה בערך מה שהוא אומר, לי כבר קשה עם הריח ואני גם מפחדת מבחינה בריאותית, אני אישית גם עישנתי והפסקתי לבד לפני המון זמן, הייתי רוצה לדעת איך אני יכולה לגרום לו להפסיק לעשן והאם יש סדנאות באיזור הצפון, תודה, ויום נעים :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דואגת לבעלי

הוספת תגובה

• אפשר להבין אותו

שחף אשכנזי
    17/02/2009

הי שירי,

להפסיק לעשן זהו נס ולכן אפשר להאמין שבעלך רוצה אבל לא יכול. אין ספק שהצלחתך והתמדתך היא לא דבר שיגרתי בקרב מעשנים. על מנת לשלוח אותו לסדנה בצפון עלייך לרתום אותו לעניין: הוא לא רוצה "שיבלבלו לא ת'מוח" ולכן יש להבין שנקודת המוצא שלנו היא שמעשן רוצה להפסיק, אבל פוחד או לא יודע איך, ויותר מכל חושש מההתמודדות היום יומית ללא הסגריה. את יכולה לומר לו שזוהי נקודת המוצא ובנוסף שהסדנה מקנה כלים להיות חופשי לכל החיים.

אשמח לענות על שאלות נוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו