מריחואנה רפואית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מריחואנה רפואית
    חלי
    23/02/2009

האם אכילת ברואניס עם מרחיאונה רפואית, זה משפיע אותו הדבר אם אני מעשן גראס עם באנג או גוינט??? האם זה נחשב שאני צורך סמים כמו כל בן אדם שמעשן גראס אני אוכל רק בסופי שבוע חתיכה של 10 גרם וזה משפיע עליי כאילו עישנתי גוינט שלם אשמח לשמוע קצת פרטים על זה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מריחואנה רפואית

הוספת תגובה

• אשמח אם אוכל לקבל תשובה

חלי
    24/02/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני אשמח לדעת על זה

חלי
    24/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השפעת מריחואנה

שחף אשכנזי
    24/02/2009

הי דורון,

ההבדלים הם משמעותיים בעיקר בכמות החומר הפעיל הנכנס לגוף(THC) וברעלנים הנוספים הקיימים המריחואנה. בעישון מריחואנה יש סכנות רבות שבמובנים מסוימים עולות על עישון סגריות. על פניו ניראה שהעובדה שאתה לא מסכן את הריאות שלך שנועדו לשאיפת אוויר נקי בלבד וצורך את המריחואנה דרך מערכת העיכול הינה הרע במיעוטו. אתה צורך סם שמשפיע על התודעה שלך כמו כל אדם שמעשן מריחואנה, אבל אני לא יכול לומר באופן מוחלט איזה רעלנים מתפרקים במערכת העיכול ואילו לא. הסכנה הגדולה עוד יותר אצל מעשנים היא העובדה שהם מערבבים עם טבק מה שהופך אותם ללא ידיעתם למכורים לניקוטין. הם נמצאים במצב בו הם לא יודעים שהסיבה שהם מעשנים יותר מידי הינה הצורך הפיזיולוגי בניקוטין.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה !!!!1

חלי
    24/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו