נלחמת בעצמי כל הזמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נלחמת בעצמי כל הזמן
    יולי
    23/02/2009

בעקבות קריאת הספר של קאר הפסקתי לעשן לפני יותר משנתיים. משהו בתפיסה שלי השתנה וגם שנפלתי וחזרתי לעשן הבנתי שאני לכודה ב"תרמית הגדולה" והפסקתי שוב. היה לי מאד קשה בפעם השניה. ועכשיו שוב. זה התחיל מג'וינט (אני מאד מאד אוהבת וזה נורא נעים לי) ועכשיו אני שוב גונבת ומסתתרת (כה משפיל... אבל בכל זאת אני עושה) איך יוצאים מהלופ הזה. בן זוגי מעשן והבית מלא בסיגריות שאני מרגישה שקוראות לי וברגע שאני לבד מתחיל המאבק. האם יש לך טיפ עבורי. אני לא רוצה לחזור לעשן. אני שונאת את השליטה של הסיגריות על חיי, את התלות הנוראית הזו וכמובן הסירחון והשיעולים בבוקר ואת העובדה שאני מוכנה לצאת בקור כלבים בשביל סיגריה. ומצד שני אני שם, חושבת על זה כל הזמן, נאבקת וזה מתיש. האם יש סדנה למועדים שעומדים להפוך שוב למכורים ? עצה טובה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נלחמת בעצמי כל הזמן

הוספת תגובה

• מאבק = כוח רצון = סבל!

שחף אשכנזי
    23/02/2009

הי יעל,

אני מאד שמח על פנייתך! אין ספק שהבנת הכל בספר חוץ מהעובדה, שבאופן אבסולוטי אין דבר כזה סגריה אחת. עכשיו את כבר יודעת שקל להפסיק אבל גם שלא ניתן לשלוט בזה ברגע שחוזרים. הסדנה היא אותה סדנה כי הבנת מלכודת העישון באופן מוחלט היא אחת למכורים מאד, מכורים, כמעט מכורים וכמעט שוב מכורים :) . מפנייתך עולה שאת יודעת בדיוק מה נדרש על מנת לסיים את ה"רומן" פעם אחת ולתמיד.

בהצלחה, אשמח לענות על כל שאלה נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשהמוח ננעל על סיגריה

יולי
    24/02/2009

גם אני מרגישה שהבנתי את העקרון של הספר אבל אני מרגישה ממש מטומטמת כשפתאום כל הידע נעלם הקוגניציה נמחקת והמוח רק ננעל על הסיגריה ושום דבר אחר לא חשוב. לא היה לי קל להפסיק אף פעם, שמחתי אחרי שהפסקתי להיות משוחררת מהעול, שמחתי להיות שוב חופשיה ועדיין אני מרגישה מאבק וגיוס רציני של כל כוחותיי וזה מתיש. תודה יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את ממש לא מטומטמת!

שחף אשכנזי
    24/02/2009

הי יעל,

תחושתך לא קשורה למציאות כי ההתמכרות לניקוטין הינה דבר אכזרי ומתוחכם ביותר! היי סמוכה ובטוחה שכאשר תביני את מלכודת העישון ב 100% ולא ב 99%, לא יהיה לך צורך קל שבקלים לדחוף סגריה לפה . העובדה שלא היה לך קל אף פעם מעידה שהפעלת תמיד כוח רצון על מנת להישאר מחוץ למלכודת. אם תביני אותה עד הסוף תוכלי גם להיות גם מאושרת באמת! את לא יכולה לתאר כמה מדהים להיות חופשי מהסם הקשה ביותר בעולם!

בהצלחה רבה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה טיפים

רמי רומנובסקי
    24/02/2009

הי יעל

אני מציע שתנסי לקרוא את הספר שוב מהתחלה בבת אחת תוך כמה ימים, תוך כדי מילוי כל ההוראות, אחרי שתסיימי המנעי משימוש בניקוטין בכל פורמט (כולל בגלגול- השתמשי בתחליפים אם את חייבת אך קחי בחשבון שכל עישון הוא מזיק, אך הניקוטין שבטבק הוא גם ממכר)
    תראי איך את מרגישה, אם היה לך קל מאוד בפעם הראשונה ייתכן שהפעם תהיה שונה, זה יהיה קל באותה מידה אך פשוט שונה מכיוון שהפעם הראשונה היא תמיד מפתיעה מאוד.
    תראי איך את מרגישה, את תדעי שזה עבד אם זה יהיה ממש קל, בכל מקרה אחר אם זה לא יסתדר את תמיד מוזמנת לפנות אלינו לייעוץ כאן או במשרדינו, חלק גדול מהאנשים שמגיעים לסדנה הם קוראי הספר שהתחברו לרעיונות אך התקשו ביישום, רוב הסיכויים שנוכל לעזור.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו