מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נלחמת בעצמי כל הזמןיולי23/02/2009
בעקבות קריאת הספר של קאר הפסקתי לעשן לפני יותר משנתיים. משהו בתפיסה שלי השתנה וגם שנפלתי וחזרתי לעשן הבנתי שאני לכודה ב"תרמית הגדולה" והפסקתי שוב. היה לי מאד קשה בפעם השניה. ועכשיו שוב. זה התחיל מג'וינט (אני מאד מאד אוהבת וזה נורא נעים לי) ועכשיו אני שוב גונבת ומסתתרת (כה משפיל... אבל בכל זאת אני עושה) איך יוצאים מהלופ הזה. בן זוגי מעשן והבית מלא בסיגריות שאני מרגישה שקוראות לי וברגע שאני לבד מתחיל המאבק. האם יש לך טיפ עבורי. אני לא רוצה לחזור לעשן. אני שונאת את השליטה של הסיגריות על חיי, את התלות הנוראית הזו וכמובן הסירחון והשיעולים בבוקר ואת העובדה שאני מוכנה לצאת בקור כלבים בשביל סיגריה. ומצד שני אני שם, חושבת על זה כל הזמן, נאבקת וזה מתיש. האם יש סדנה למועדים שעומדים להפוך שוב למכורים ? עצה טובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאבק = כוח רצון = סבל!
שחף אשכנזי23/02/2009הי יעל,
אני מאד שמח על פנייתך! אין ספק שהבנת הכל בספר חוץ מהעובדה, שבאופן אבסולוטי אין דבר כזה סגריה אחת. עכשיו את כבר יודעת שקל להפסיק אבל גם שלא ניתן לשלוט בזה ברגע שחוזרים. הסדנה היא אותה סדנה כי הבנת מלכודת העישון באופן מוחלט היא אחת למכורים מאד, מכורים, כמעט מכורים וכמעט שוב מכורים :) . מפנייתך עולה שאת יודעת בדיוק מה נדרש על מנת לסיים את ה"רומן" פעם אחת ולתמיד.
בהצלחה, אשמח לענות על כל שאלה נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשהמוח ננעל על סיגריה
יולי24/02/2009גם אני מרגישה שהבנתי את העקרון של הספר אבל אני מרגישה ממש מטומטמת כשפתאום כל הידע נעלם הקוגניציה נמחקת והמוח רק ננעל על הסיגריה ושום דבר אחר לא חשוב. לא היה לי קל להפסיק אף פעם, שמחתי אחרי שהפסקתי להיות משוחררת מהעול, שמחתי להיות שוב חופשיה ועדיין אני מרגישה מאבק וגיוס רציני של כל כוחותיי וזה מתיש. תודה יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת ממש לא מטומטמת!
שחף אשכנזי24/02/2009הי יעל,
תחושתך לא קשורה למציאות כי ההתמכרות לניקוטין הינה דבר אכזרי ומתוחכם ביותר! היי סמוכה ובטוחה שכאשר תביני את מלכודת העישון ב 100% ולא ב 99%, לא יהיה לך צורך קל שבקלים לדחוף סגריה לפה . העובדה שלא היה לך קל אף פעם מעידה שהפעלת תמיד כוח רצון על מנת להישאר מחוץ למלכודת. אם תביני אותה עד הסוף תוכלי גם להיות גם מאושרת באמת! את לא יכולה לתאר כמה מדהים להיות חופשי מהסם הקשה ביותר בעולם!
בהצלחה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה טיפים
רמי רומנובסקי24/02/2009הי יעל
אני מציע שתנסי לקרוא את הספר שוב מהתחלה בבת אחת תוך כמה ימים, תוך כדי מילוי כל ההוראות, אחרי שתסיימי המנעי משימוש בניקוטין בכל פורמט (כולל בגלגול- השתמשי בתחליפים אם את חייבת אך קחי בחשבון שכל עישון הוא מזיק, אך הניקוטין שבטבק הוא גם ממכר)
תראי איך את מרגישה, אם היה לך קל מאוד בפעם הראשונה ייתכן שהפעם תהיה שונה, זה יהיה קל באותה מידה אך פשוט שונה מכיוון שהפעם הראשונה היא תמיד מפתיעה מאוד.
תראי איך את מרגישה, את תדעי שזה עבד אם זה יהיה ממש קל, בכל מקרה אחר אם זה לא יסתדר את תמיד מוזמנת לפנות אלינו לייעוץ כאן או במשרדינו, חלק גדול מהאנשים שמגיעים לסדנה הם קוראי הספר שהתחברו לרעיונות אך התקשו ביישום, רוב הסיכויים שנוכל לעזור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)