רוצה - מאוד רוצה להפסיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה - מאוד רוצה להפסיק
    אלינור
    01/03/2009

לפני מספר חודשים רכשתי את הספר, )אחרי שביליתי בסדנת גמילה בקופ"ח שלא צלחה בגלל סירובי ליטול תרופות להפסקת העישון) מכר סיפר לי על הספר. הוא בעצמו הפסיק לעשן לאחר שקרה את הספר וחשבתי לעצמי שזו מתנה ממש כדאית לתת לעצמי. ביררתי קצת בין מכריי ומסתבר שכולם ידעו על איזה ספר מדובר. התכוננתי נפשית לקריאת הספר, נאמר לי שאחרי שמגיעים לעמוד 40 פשוט מפסיקים לעשן. קראתי והגעתי לעמוד 50 וכלום לא קרה. התייאשתי ופרשתי באמצע.... אני קוראת פה את כל סיפורי ההצלחה וכולי "קנאה" ושואלת איך זה ייתכן מה בעצם קרה לי בתהליך. אני בת 34 ומעשנת 15 שנים בכמות של קופסא ליום. אני מרגישה מזה לא טוב! חושבת כבר די הרבה זמן שאני רוצה להפסיק והנה זה מגיע ובעצם לא מוצאת את הכוחות. מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה - מאוד רוצה להפסיק

הוספת תגובה

• אל תתיאשי

יולי
    01/03/2009

הי את לצערי בעולמנו אין ניסים ואל כן אל תאמיני לכל מה שאנשים אומרים. לעניות דעתי ההוראה בספר היא לקרוא אותו עד הסוף ורק אז להפסיק. תמיד ישנו את ההוא שהפסיק בהחלטה ולא חשב על זה דקה אחרי או את ההיא שהסיגריות פשוט הגעילו אותה והיא הפסיקה.... אני אישית לא פגשתי אותם מעולם. תני לעצמך צ'אנס, אני בטוחה שאת מאד רוצה ולכן תמצאי את הדרך שלך. אני הפסקתי לפני שנתיים בעזרת הספר, הוא מאד חידד לי את מה שהרגשתי. בינתיים חזרתי ושוב הפסקתי ועכשיו אני מגמגמת, קשה לי וחזרתי לקרוא את הספר. אם לא יעזור אלך לסדנא ואם גם זה לא יעזור אמצא משהו אחר. אני לא אוהבת את השיעבוד/ריח/ואת עצמי מעשנת. המון בהצלחה אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אלינור
    03/03/2009

תודה על תגובתך/כם ובעיקר על החיזוקים. יש תקווה - אני הולכת להצליח!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיראי את הספר עד המילה האחרונה!

שחף אשכנזי
    01/03/2009

הי אלינור,

תתעלמי ממה שנאמר לך על הספר! אל תתיאשי כי הפסקת עישון זה נורא עד שזה קל. אנא קיראי את כל הספר מתחילתו ועד סופו. גם אם הספר לא יעזור לך נעזור לך להיגמל נוכל לעזור לך לצאת לתמיד ממלכודת העישון .

חיזקי ואימצי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו