מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה - מאוד רוצה להפסיקאלינור01/03/2009
לפני מספר חודשים רכשתי את הספר, )אחרי שביליתי בסדנת גמילה בקופ"ח שלא צלחה בגלל סירובי ליטול תרופות להפסקת העישון) מכר סיפר לי על הספר. הוא בעצמו הפסיק לעשן לאחר שקרה את הספר וחשבתי לעצמי שזו מתנה ממש כדאית לתת לעצמי. ביררתי קצת בין מכריי ומסתבר שכולם ידעו על איזה ספר מדובר. התכוננתי נפשית לקריאת הספר, נאמר לי שאחרי שמגיעים לעמוד 40 פשוט מפסיקים לעשן. קראתי והגעתי לעמוד 50 וכלום לא קרה. התייאשתי ופרשתי באמצע.... אני קוראת פה את כל סיפורי ההצלחה וכולי "קנאה" ושואלת איך זה ייתכן מה בעצם קרה לי בתהליך. אני בת 34 ומעשנת 15 שנים בכמות של קופסא ליום. אני מרגישה מזה לא טוב! חושבת כבר די הרבה זמן שאני רוצה להפסיק והנה זה מגיע ובעצם לא מוצאת את הכוחות. מה עושים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תתיאשי
יולי01/03/2009הי את לצערי בעולמנו אין ניסים ואל כן אל תאמיני לכל מה שאנשים אומרים. לעניות דעתי ההוראה בספר היא לקרוא אותו עד הסוף ורק אז להפסיק. תמיד ישנו את ההוא שהפסיק בהחלטה ולא חשב על זה דקה אחרי או את ההיא שהסיגריות פשוט הגעילו אותה והיא הפסיקה.... אני אישית לא פגשתי אותם מעולם. תני לעצמך צ'אנס, אני בטוחה שאת מאד רוצה ולכן תמצאי את הדרך שלך. אני הפסקתי לפני שנתיים בעזרת הספר, הוא מאד חידד לי את מה שהרגשתי. בינתיים חזרתי ושוב הפסקתי ועכשיו אני מגמגמת, קשה לי וחזרתי לקרוא את הספר. אם לא יעזור אלך לסדנא ואם גם זה לא יעזור אמצא משהו אחר. אני לא אוהבת את השיעבוד/ריח/ואת עצמי מעשנת. המון בהצלחה אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלינור03/03/2009תודה על תגובתך/כם ובעיקר על החיזוקים. יש תקווה - אני הולכת להצליח!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיראי את הספר עד המילה האחרונה!
שחף אשכנזי01/03/2009הי אלינור,
תתעלמי ממה שנאמר לך על הספר! אל תתיאשי כי הפסקת עישון זה נורא עד שזה קל. אנא קיראי את כל הספר מתחילתו ועד סופו. גם אם הספר לא יעזור לך נעזור לך להיגמל נוכל לעזור לך לצאת לתמיד ממלכודת העישון .
חיזקי ואימצי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)