אפשר פרטים על הסדנה של אלן קאר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר פרטים על הסדנה של אלן קאר
    גלי
    08/03/2009

שלום אני רואה שהפורום הזה מקדם את הסדנה הזו אז... אפשר לדעת מה מחיר הסדנה? מספר המפגשים? כמה שעות בכל מפגש? מה צריך לעשות בסדנה חוץ מלהקשיב למדריך? ואם הסדנה לא עוזרת לי להפסיק לעשן - יש החזר כספי כלשהו? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרטים על הסדנה

רמי רומנובסקי
    08/03/2009

הי גלי,

ראשית מטרת הפורום לסייע למעשנים להפסיק לעשן, שחף ואני מעשנים לשעבר ומנחים בסדנה של אלן קאר ועל כן אנחנו מסייעים על פי עקרונות השיטה.

בנוגע לסדנה.
    הסדנה מורכבת ממפגש חד פעמי באורך 6 שעות במהלכו מתקיימות הפסקות עישון קבועות, במהלך הסדנה אין צורך לעשות דבר מלבד להקשיב, לשאול שאלות ולצאת לעשן (אם רוצים) בזמן הפסקות העישון. רוב האנשים מסתפקים במפגש חד פעמי בכדי להפסיק.
    בעת הצורך באם חזרת לעשן או אם נתקלת בקושי תוכלי לפנות לסיוע טלפוני או להשתתף בסדנאות חיזוק ללא תוספת תשלום.
    סדנאות החיזוק שונות בתוכנן וקצרות יותר (כ 3 וחצי שעות) אם השתתפת בסדנה הראשונה ובשתי סדנאות חיזוק בפרק זמן של שלושה חודשים ולמרות זאת לא הצלחת להפסיק תזכי להחזר כספי מלא ללא שום התניות נוספות, אחוזי ההצלחה על בסיס תנאי האחריות הם למעלה מ 90% בכל מרכזי אלן קאר בעולם. המחיר הוא 1800 ש"ח וניתן לשלמו בתשלומים. אם תרצי פרטים נוספים אנא פני למשרדנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו