המלצות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצות?
    אופיר
    11/03/2009

שלום ,
    אני מעשן עממי , 10 סיגריות ביום, אבל גם הן גורמות לי לייסורים רבים, אני מעוניין להגמל מהם,
    יש לי חבר שכבר שלושה חודשים "נקי" הוא קנה את הסיגריה האלקטרונית.
    סיגריה אלקטרונית - מצד אחד זה מפתה אותי כי עובדה שהוא הפסיק לעשן , מצד שני זה נראה לי סתם איזה צעצוע שמאוד התחבב עליו ובגלל זה הוא הפסיק לעשן.
    יש לכם המלצות? מישהו התנסה בסיגריה האלקטרונית?
    לפי הבנתי יש גם כמה סוגים ברמות שונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצות?

הוספת תגובה

• בוקר טוב

עומר
    11/03/2009

אופיר בוקר טוב לך אני חושב שהסיגריה האלקטרונית זה חארטההה אם באמת ברצונך להפסיק אני ממליץ לך על הספר של אלן קאר " הדרך הקלה להפסיק לעשן" זה גם ייפתור את כול בעיותך מקווה שעזרתי לך עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי זה גרם לחזור לעשן

פלג
    12/03/2009

זה פשוט לחשוב כל הזמן על סיגריה הפסקתי לשלושה חודשים שמתוך זה בחודש הראשון היתי בלי האלקטרונית והיה לי ממש קל מהסקרנות קניתי אותה ואז נהיה לי הרבה יותר קשה ואחרי חודשיים חזרתי לעשן. זה יכול לעזור למי שלא רוצה להפסיק להפחית, אבל זה לא ממש עוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו