מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מהם תופעות הלוואי כשמפסיקים לעשן?דבי13/03/2009
שלום הקדמה: מעשנת כ1.5 חפיסות ליום במשך 22 שנה עקב בעיות חניכיים וביצוע שתלים נאמר לי להפסיק לעשן. לקחתי על עצמי בנתיים ללא עזרה מאתמול בבוקר -זה אומר כבר 30 שעות ללא סיגריות בנתיים הכל בסדר חוץ מכאבים של השתלים השאלה שלי: מה מצפה לי?איזה קשיים?תופעות?פוחדת לשמין ותודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא צפויים קשיים פיזים
שחף אשכנזי15/03/2009הי דבי,
כפי ששמת לב, כלום לא כואב. לא צפויות תופעות לוואי מיוחדות. הסיבה היחידה להשמנה היא אכילת ייתר על מנת לפצות על הריקנות שלעיתים מרגישים אחרי שמפסיקים לעשן. על מנת להימנע מכך אני ממליץ לך לקרוא את ספרו של אלן קאר 'הדרך הקלה להפסקת עישון.'
ברכות על המהלך האמיץ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ..אז עברו כבר כמעט 4 ימים
דבי15/03/2009והאמת שהשד לא נורא בכלל,אולי קצת עצבנית יותר אבל חוץ מזה כלום אנשים סתם הפחידו אותי כניראה איך אני משיגה את הספר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאחת מרשתות חנויות הספרים....
שחף אשכנזי15/03/2009אני שמח שהכל בסדר. הספר יסדיר את העניין. קיראי אותו מההתחלה עד הסוף! נשמע מתבקש אבל אני מחדד.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,אגש לרכוש.בנתיים ממש מוזר לי
דבי16/03/2009לא מרגישה שום תופעה,שום רצון לסיגריה האם אני שפוייה? אחרי מעל 20 שנות עישון..ככה להפסיק בלי רצון וחשק לסיגריה ציפיתי לפחות לחודשיים של סיוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סיוט, רק ניצחון!
שחף אשכנזי16/03/2009הי דבי!
העצבנות היא תוצאה של ההפסקה שאמורה להיעלם. הספר יבטיח את היעלמותה. אגב דבי, לא הרבה אנשים מבינים את מלכודת העישון. אלו שהפחידו אותך ודאי לא יודעים חצי דבר עליה. אלו שמבינים אותה חווים רק את החופש ממנה.
כל הכבוד על המהלך האמיץ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה קל להפסיק אבל יש להזהר ממלכודות
אלי18/03/2009אני מפסיק כרוני - ניסיתי להפסיק לעשן הרבה פעמים, כל פעם זה החזיק מעמד לתקופה אחרת ואני מדבר על 3 חודשים עד שנה. אני יכול לומר שב20 שנותיי כמעשן ניסיתי להפסיק לפחות שמונה פעמים. מנסיוני זה אני יכול להגיד בביטחה שהפעם הראשונה היא הקלה ביותר! פעם ראשונה שהפסקתי לעשן לא נגעתי בסיגריה קצת יותר משנה. וזה לא הזיז לי. לא חשבתי בכלל על עישון וזה היה קל! אבל כל פעם נפלתי למלכודת שוב - "רק סיגריה אחת", "היה כ"כ קל להפסיק, לא נורא אם אעשן בגלל אירוע כזה או אחר, ואח"כ מיד אפסיק שוב" ועוד כ"מ תירוצים שונים ומשונים. תמיד ישנם פיתויים שיכולים לבוא גם אחרי תקופה ארוכה ללא עישון. אז יקירתי - תהני מזה שאת לא מעשנת ותשבעי לעצמך לא לעשן שוב אף לא שאיפה אחת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפנמתי,ותודה על תגובתך
דבי19/03/2009מאוד מקווה שיצליח לי כי עד עכשיו (שבוע) זה מרגיש כאילו לא עישנתי אף פעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)