היום השלישי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היום השלישי
    עומר
    15/03/2009

בוקר טוב! זאתי הפעם הראונה מזה 5 שנות עישון שאני מפסיק לעשן בזכות הספר של אלן קאר אך יש לי כמה דברים שמטרידים אותי יש לי קוצר נשימה...זה יכול להיות בגלל ההפסקה?! האם עייפות זה תופעות לוואי?! או נדודי שינה?! קורה לי גם במשך היום והרבה שאני חושב על סיגריה איך תירד לי המחשבה הזאת?! כי גם מצד שני אני מאוד שמח שאני לא מעשן אפילו אתמול שתיתי וודקה עם קרוב משפחה והיה בא לי סיגריה והחזקתי את עצמי יכול להיות בגלל שאני בשלבים הראשונים של הגמילה !? או משהו אחר?! הודה עם תענו לי !! יום מושלם! ואם יש ייעוץ טלפוני שאוכל להתקשר אשמח :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היום השלישי

הוספת תגובה

• אפשר לסגור את זה פעם אחת ולתמיד

שחף אשכנזי
    15/03/2009

כל הכבוד על המאמץ! מצד שני אתה לא אמור יותר אף פעם לעבוד קשה, כשזה מגיע לסגריה. להפסיק לעשן זה מאבק קשה עד ש"ביום בהיר אחד" רואים את הסגריה כפי שהיא. מתאור דברייך עולה שהעניין לא סגור עבורך וזוהי הסיבה שאתה מפעיל כרגע כוח רצון על מנת לא לעשן. הטלפון מופיע בפורום ואתה מוזמן להתקשר למשרדנו.

כל הכבוד על התובנה והאומץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקרא את הספר שוב!

אלי
    18/03/2009

אתה אמור להינות מזה שאתה לא מעשן! לא צריך ל"החזיק" את עצמך בכוח - בסוף אתה תשבר. הרעיון הוא להרגיש מנצח שאתה לא מעשן. ד"א זה בהחלט נורמלי להרגיש פחות טוב בשלב הראשון - הגוף שלך מתנקה מכל הרעלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו