קראתי את הספר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קראתי את הספר
    הגר
    16/03/2009

שלום, אני בת 29 ו14 שנה מתוכם עישנתי 1.5 קופסאות ביום. לפני מספר שנים החלטתי להפסיק, ואחרי חודשיים היה לי קשה מאוד (או לחברים שלי היה קשה מאוד עם העצבים שלי) וחזרתי לעשן. שבוע שעבר קראתי את הספר, ויום שישי בלילה היתה הסיגריה האחרונה שלי. והאמת היא, קל לי מאוד. השאלה שלי היא זאת, האם צפוים לי ימים קשים מאלו בעתיד? כי עד כמה שזכור לי (ואולי לא זכור לי טוב) גם פעם שעברה שהפסקתי היה לי קל בהתחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קראתי את הספר

הוספת תגובה

• כל הכבוד הגר!

שחף אשכנזי
    16/03/2009

קל זה קל וקל זה כיף וככה מפסיקים לעשן. יש להיזהר מאד מצריכה של טבק בכל צורה שהיא אחרת תחזרי לעשן. קל להפסיק אבל אי אפשר לשלוט על זה אם מתעסקים עם המלכודת! דבר נוסף: בואי נאמר שבעוד שבועיים תהיי באיזה אירוע חברתי ותחשבי שרק סגריה אחת זה לא נורא אז זה יהיה סוף הסיפור. כשתצוץ השאלה פשוט תזכירי לעצמך כמה ברת מזל את, חופשיה מסיוט חיי המעשן. תהני ממצבי היום יום שבהם תמיד רצית סגריה והפלא ופלא, כבר לא!

מזל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוטוטו שבועיים

הגר
    26/03/2009

אם הייתי יודעת שיהיה כ"כ קל, הייתי מפסיקה מזמן.

ולאלו שמתעניינים:
    עד עכשיו, לא סבלתי מתופעות לואי, חוץ מעודף מרץ.
    אין כאבים, אין רעב מוגבר, אין עצבים, אין בעיות שינה, אין עייפות,
    והכי חשוב, אין רצון לסיגריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חודש חלף לו..

הגר
    13/04/2009

היום חלף לו חודש נקי,
    האמת, אם הייתי יודעת שיהיה כ"כ קל, הייתי מפסיקה מזמן..

זהו, רק רציתי לשתף :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני הייתי במצב שלך

אלון
    15/04/2009

וכשהחלטתי ברצינות שאני מפסיק לעשן,
    ידעתי שאני לא אגע בזה שוב.
    להדליק סיגריה זו אפילו לא אופציה מבחינתי.
    כמה קשה כבר יכול להיות? זה לא כואב..
    זה לא משהו שצריך לזכור לעשות, להיפך, זה משהו שצריך לא לעשות.
    הכל עניין של החלטה ואופי.

יהיו לך פה ושם זמנים פחות קלים, אבל תמיד בסוף היום כשתגיעי הבייתה את כבר תשכחי מזה שבפאב התחשקה לך סיגריה.
    את בדרך הנכונה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו