מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביום רביעי אפסיקמיכל23/03/2009
האמת היא שרציתי לשתף אתכם במצוקותי. לפני כשנה קראתי את הספר של אלן קאר, השתכנעתי והפסקתי לעשן אחרי 30 שנות עישון ו-30 סיגריות ביום במצב גרוע. והנה, אחרי שלושה שבועות לא פשוטים אבל בהחלט מהנים הדלקתי סיגריה אחת, וכמו שאלן קאר הזהיר, חזרתי למעגל ההרסני. כבר שנה אני מעשנת 5-3 סיגריות ביום, מספרת לכולם שאני לא מעשנת וזה רק מדי פעם (איזה שקר) ומתייסרת על כל סיגריה. ושוב חזרו כל התסמינים המגעילים: שיניים צהובות, ריח רע מהפה ומהבגדים וקוצר נשימה. בכל פעם אני אומרת שאפסיק ביום רביעי (כי זה היום שבו הפסקתי אז וזה נראה לי יום מצוין) ובכל יום רביעי כמובן יש תירוץ חדש ואני שוב חוזרת לסורי. אז הפעם החלטתי לא להישאר לבד עם הייסורים (כן, אני מעשנת רק כשאני לבד, מסתתרת מכולם, משקרת לילדים - אסון מוחלט) ולספר לכם שהפעם זהו זה - ביום רביעי אני מפסיקה סופית. האם אצליח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיהיה לך הרבה בהצלחה
עומר24/03/2009תראי זה לא יכול להיות שחזרת סתם לעשן אני אומר תקראי את הספר לעומק ותשתדלי ביום אחד גג יומיים!! אני כבר שבועיים לא מעשן בזכות הספר אפילו אתמול יצאתי לפאם עם קרוב משפחה ונהנתי יותר מאשר פעם שהייתי מעשן ושותה רק המחשבה הזאת בא לי להקיא שיהיה לך הרבה בהצלחהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עומר ובהצלחה גם לך
מיכל24/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל היקרה
אלי26/03/2009גם אני מפשל סידרתי בהפסקות העישון. היום אני אחרי שבועיים שאני לא מעשן אחרי שקראתי את הספר בפעם השלישית (!). הסיבות לפישולים שלי זה נפילה למלכודות שבידיוק מהן מזהיר אלן קאר ובעיקר ל"כיבודים" בצורת ג'יינטים שמגיעים מידי פעם אלי, ואני כמו פתי גמור, מתפתה.
שוב אני רוצה לומר "הפעם זהו, אני לא חוזר יותר לעשן!" אבל אמרתי את זה כבר 3 פעמים בעבר ולכן אני נזהר.
כל פעם לקחתי משהו אחר מהספר שהחזיק אותי לא מעשן לפחות לכמה חודשים שהתמדתי. פעם זה היה ה"וואוו אני לא מעשן", אח"כ זה היה "יש לי כסף בכיס כל הזמן!" ועכשיו זה "להשבע לא לצרוך שוב ניקוטין בשום צורה" ו"לעולם לא להתחרט שהחלטתי להפסיק לעשן".
מה ששונה הפעם זה שגם אישתי החליטה להפחית במידה ניכרת את העישון שלה, כך יהיו לי פחות מלכודות. מה גם שהפעם הרצון חזק מתמיד. כל פעם שמתחשקת לי סיגריה אני פשוט חושב "מה זה יתן לי" ושוכח שרציתי.
לכן הפעם אני חושב שזהו באמת. לא רוצה לעשן יותר.
בהצלחה לכולנו, וזיכרי: לא לצרוך ניקוטין בשום אופן, אף פעם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)