לא מצליחה להפסיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להפסיק
    יולי
    29/03/2009

הפסקתי וחזרתי כבר מס' פעמים. מצד אחד אני מבינה מאד את מלכודת העישון, אני לא אוהבת את עצמי מעשנת. אבל הנה, בעקבות כמה ג'ןינטים (שאני מאד אוהבת) חזרתי. אני מתחבאת ומעשנת. כמו גנב. התחיל מאחת ועכשיו אני יכולה לקום באמצע הלילה שטופת חרדה מזה שהחלטתי להפסיק מחר וישר לעשן סיגריה, בשלולש לפנות בוקר.
    אני אבודה בתוך הדבר הזה. לבד.
    מחר אנסה שוב. אני נאבקתת בעצמי. ברגע שאני לא מכשנת יום אני מרגישה שאני יכולה להפסיק ומיד למוחרת מעשנת שש.
    אני יודעת שלא אמור להיות מעורב כאן כוח רצון אבל אני מרגישה מאד מגויסת וזקוקה להמון כוח לשרוד את זה
    נראה מחר....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להפסיק

הוספת תגובה

• תגובה

לילך
    29/03/2009

חבר שלי הבטיח שלי שאם אני מחזיקה חודש בלי, הוא מביא לי את הבושם הזה (כמה סימלי) שהמנתח ההוא רקח לאישתו באיטליה!!!
    בינתיים אני מחזיקה כבר שבועיים וחצי... וזה מאוד מדגדג לי לחזור.. אבל כשאני חושבת על מה שאני ארוויח (גם את הבריאות שלי וגם מתנה שווה) אני מבטלת את הצורך הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להפסיק ולחזור

רמי רומנובסקי
    29/03/2009

הי יולי
    נראה לי שאת לא פה ולא שם. את אומרת שאת מבינה את המלכודת אך נראה שלא לגמרי כי את עדיין בפנים.
    בכל מקרה כל ההפסקות וההתחלות לא ממש מסייעות. בהנחה שאינך מעוניינת בעזרה מקצועית המלצתי היא שתציבי לעצמך תאריך יעד להפסקה בעתיד הקרוב, עד אז תעשני ללא נקיפות מצפון.
    תחליטי שבתאריך הזה את מפסיקה לתמיד, בנוגע לג'וינטים אם את חייבת השתמשתי בתחליפים כגון דמיאנה (ניתן לקנות בחנויות טבע) אבל לפחות בכמה ימים הראשונים השתדלי להמנע.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו