גמילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה
    גלית
    01/04/2009

שלום רב
    אני בת 31, כבר יומיים לא מעשנת לאחר 12 שנים של עישון.
    בחרתי להגמל דווקא בזמן שאני חולה. אני מרגישה לא טוב ונראה לי שזה איך שהוא קשור לכך שאני לא מעשנת. משהו עובר עלי ואני חלשה מאוד, כל הזמן בוכה ועצבנית.
    לא יודעת אם מהמחלה או מהגמילה.
    לפעמים אני אומרת אקח סגריה אחת רק בשביל לא להשתגע אך אנני רוצה לשבור את הגמילה.
    שאלתי האם יש תופעות לוואי להפסקת עישון ואם כן כמה זמן אצטרך "לסבול"?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה

הוספת תגובה

• ברכות על היוזמה

שחף אשכנזי
    01/04/2009

הי גלית,

גם אני נגמלתי בזמן שהייתי חולה אבל הבעיה שמציקה לך היא לא פיזית. כאשר מפסיקים לעשן אמורים "לסבול מחוסר נוחות" במשך 3 עד 4 ימים לכל היותר. בעוד שלושה שבועות לא יהיה לך יותר ניקוטין בגוף. הסיגריה יצרה את חוסר השקט שאת מרגישה ביומיים האחרונים אבל זה רק הראש שלך ש"משתגע." את תפסיקי לסבול ברגע שתביני שלא וויתרת על שום דבר.

בהצלחה! אשמח לענות על כל שאלה נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

אמא חרדה
    01/04/2009

כולם אומרים לי שזאת טעות להפסיק בבת אחת ושצריך בהדרגה. למרות שאני מרגישה נורא אני פוחדת לשבור את המילה של עצמי.
    האם זה נכון?
    האם כדאי לעשן ולהפסיק בהדרגה?
    אוףף זה נראה כאילו זה לא ישתפר ולעולם אאבק נגד הסגריה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל שאת לא מקשיבה לכולם!

שחף אשכנזי
    02/04/2009

הי,

אני שמח שאת פועלת נכון בעניין הפסקת העישון שלך! אם עישון היה הרגל אז העצה לצמצם היתה מתקבלת על הדעת, אבל עישון הוא לא הרגל אלא התמכרות לסם! הצורך הפיזיולוגי הוא לעשן כמה שיותר ולכן צמצום הוא העונש הכי גדול בעולם! צמצום מקשה מאד על הפסקת עישון כי אז כל סיגריה הופכת ל"זכיה בלוטו" ובסוף חוזרים לעשן כמו לפני כן, אם לא יותר.
    בנוסף: חשוב להדגיש שהפסקת עישון היא לא עניין של אופי ולכן לשים את העניין הזה על כתפיי המילה שלך זה מוגזם. חשוב מאד להבין(!!!!) ה'אוףף' הוא הבעיה האמיתית ואותו צריך לסלק במהרה. את יכולה לפנות אלינו ישירות במידת הצורך.

שמחתי לעזור!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו