מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקתי לעשן אבל גם ...ליאת05/04/2009
לא מעשנת כבר 5 חודשיים ... בעקבות הספר .. לא מתגעגעת לסיגריות בכלל
אבל מבחורה שמחה , רזה ועם יציאות סדירות הפכתי לשמנמונת ( 6 קילו לפחות ואני לא אוכלת יותר) עם בעיות עצירות קשות ( מספר ימים וגם אז עם התערבות ) וגזים.... כאשר החזרה לסיגרה ניראת קרובה מתמיד
כבר הפכתי למומחית בכל התרופות לעצירות והחיסכון הכספי על סגריות הולך עלמ שלשלים
דרך אגב עוד שני חברה הפסיקו איתי והם מתלוננים על אותם תופעות
אז איך אלן קאר ז"ל היה מציע לפתור בעיות אלו???? ( ובבקשה לא לענות בסיבים , כושר ומיץ שזיפים כי זה כבר נעשה )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה- המוןןןןן מים ובלי משלשלים
דורה06/04/2009הי. תשמעי- עם ההשמנה אני מאוד מזדהה וזה נורא קשה, והדרך היחידה היא הגבלה קלורית, כי כשאת מעשנת את שורפת יותר קק"ל פר יום, וגם הקצב חילוף חומרים יורד כשמפסיקים, אז את לא יכולה לאכול אותו הדבר.
את זה גם אני התחלתי לעשות רק עכשיו ובינתיים נראה שזה עובד.
בקשר לעצירות, בהתחלה סבלתי מזה ועכשיו לא. הפתרון- לשתות המוןןןן מים (לפחות 2 ליטר ביום ועדיף יותר). את תתרגלי.
המשלשלים רק עושים עצירות כי הם דופקים את מערכת העיכול שלך, עובד בהתחלה ואחכ סותם את המעיים. אני חושבת שהם אלו שעושים לך בלאגן. חוצמזה ברור שספורט גם מאוד עוזר, וגם חצי לימון סחוט עם קצת שמן זית בבוקר, אבל את זה את לא רוצה לשמוע, ובכל זאת רשמתי..
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה ובעיות דומות
רמי רומנובסקי06/04/2009הי חגית
מה שאת מתארת קורה כאשר השיטה לא עובדת עד הסוף, כל עלייה במשקל (מעבר לקילו או 2) היא לא קשורה לחילוף חומרים אלא לפיצוי פסיכולוגי. לרוב במקרים אלו, אנשים לא אוכלים יותר אלא מחליפים את הסיגריות בממתקים, שוקולדים וכל מיני דברים שלא היו צורכים לפני כן.
תשאלי את עצמך האם במצב רגיל הייתי אוכלת את זה ואם לא אז המנעי מכך.
בנוגע לעצירות, לוקח לגוף זמן קצר להתרגל אבל גם לא מעשנים הולכים לשירותים, יכול להיות שזה דווקא קשור לשינויים בתזונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש שלא נכון .
אחד01/06/2009בתור אחד שהפסיק ומכיר כאלה שהפסיקו אין מה לעשות עולים במשקל אבל זה שווה את הפסקת העישון . ניקוטין גורם ועוד רעלים גורמים לחילוף חומרים מהיר בגוף אבל שאתה מפסיק כול האוכל מתחיל לשבת לך בין עם זה סלט או ממתקים . אני ממליץ למי שהפסיק לעשן לא לעשות דיאטה לפחות בשנה הראשנה להפסקת העישון זה יותר מדי להפסיק לעשן זאת משימה חשובה מדי ועדיף לאכול ועלות במשקל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי שם
רונית07/04/2009הכי מבינה אותך בעולם , היה לי בדיוק אותו הדבר ואחרי חצי שנה נשברתי וחזרתי לעשן 5 סיגריות היום ... חילוף החומרים חזר לעצמו וגם והגוף היפה
הסדנאות של אלן קאר מייפות את המציאות בתכלס כל מי שהפסיק השמין למרות הכושר ולמרות שאכל פחות ... כ הגוף נידפק ובחיים לא יחזור לקדמותו
אז תפסיקי להתעקש עם עצמך ותחזרי לעשן לפחות אחת בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא נכון!
רמי רומנובסקי08/04/2009ראשית אינני יודע אם כלל השתתפת בסדנה, אם הפסקת לעשן ועלית במשקל (מעבר לקילו או שניים) אני מבין מכך שההפסקה לא היתה אפקטיבית ב 100%.
אנחנו אומרים לאנשים שמשתתפים בסדנה שגם אם הם לא מעשנים אך נתקלים בקושי כלשהו או עלייה במשקל שיפנו אלינו כדי שנעזור להם לטפל בבעיה במטרה שיהיו לא מעשנים רזים ומאושרים.
אני מעריך את חוות הדעת של הגולשים הנוספים בפורום, אך להזכירכם זהו פורום מקצועי ואנו בעלי הרקע והנסיון המקצועי לענות על השאלות.
יש דרכים רבות להפסיק לעשן וכל אחד חווה דברים שונים. מנסיוננו יש דרך לעשות זאת ללא השמנה! ואגב אין כזה דבר סיגריה אחת בבוקר - עישון זה התמכרות או שמעשנים או שלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון לעצירויות
רוני12/04/2009גם אני סבלתי מעצירות כרונית בעיקבות שלל התרופות שאותן אני נוטל לאחר ארוע מוחלא עזרו כל התכשירים המשלשלים שניסיתי, לא שזיפים ולא שתית מים מרובה, מה שפתר את הבעיה היו כמוסות טבעיות בשם "עיכולקס" אותן ניתן להשיג בכל סופרפארם מאז שאני לוקח אותן פעמיים ביום 2 כמוסות בכל פעם, נעלמו העצירויות לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)