גמילה מעישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מעישון
    דניאל
    09/04/2009

שלום,
    אני תלמידה בכיתה ט' ואני מעשנת כשנתיים. אני חושבת שמיציתי את כל עניין העישון, כמו כן אני חולת קצרת ולכן החלטתי להיגמל מעישון בפעם המי יודע איזו. אין לי בעיה עם הגמילה הפיזית אבל הגמילה הפסיכולוגית היא קשה יותר ולכן אני כל הזמן נשברת, בגלל שאני בנאדם לחוץ וקיימת אצלי איזושהי תפיסה שהסיגריה מרגיעה אותי, במיוחד לפני מבחנים. כמו כן אני מעשנת כשאני מרגישה משועממת או ריקנית. בעיה נוספת היא, שלמרות שאני דואגת לבריאותי, אני לא ממש מרגישה שאני רוצה להיגמל. אני מרגישה שאין סיבה ממשית לחיי, ולכן גם אין סיבה לשמרם ולהמנע מעישון.

יכול להיות שאני ממשיכה להשבר משום שיש גם לחץ חברתי/אבי מעשן וסיגריות מפוזרות בכל רחבי הבית. האם יש לך עצות כלשהן לגמילה מעישו (במיוחד לנוער)?
    תודה מראש על התייחסותך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מעישון

הוספת תגובה

• המלצה טובה

חיים מואבי
    09/04/2009

ברכות לרגל הפסקת העישון .

1 קודם כל הספר של אלן קאר תקראי אותו -יעיל מאוד

2 בתור מעשן לשעבר הגמילה הפיסית היא בלחץ שבוע בלבד וההמשך הוא עיניין פסיכולוגי כך שיש צורך בשינוי תפיסתי , אני לדוגמא כל פעם שצצה מחשבה על סיגריה אני שואל את עצמי מה יעיל לי כלל לעשן וסתם ולהכניס את עצמי שוב לשרשרת הזאת פשוט לא בא בחשבון

3 לשתות הרבה מים -עוזר בתהליך הניקוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו