מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למומחי הפורום - הפסקת עישון והשמנהליאת21/04/2009
לאורך כל הפורום , אנשים מספרים לכם לכם שהם השמינו מאד כתוצאה מההפסקה ואתם מבטלים אותם ב" כנראה שאתם אוכלים יותר" "העליה אמורה להיות של קילו שנים ועוד"
הפסקנו שלושה חברים , כל אחד מאיתנו עלה בין -6 - 7 קילו תוך שלושה חודשיים .... חשוב לציין שלכולנו בעיות עצירות .
הייתי אתמול אצל רופא גסטרו שציין באוזני שהפסקת עישון יוצרת עצירות שיוצרת השמנה ...
רופאת המשפחה של חברה שהפסיקה איתי אמרה " אדם שמפסיק עולה בממוצע 10 אחוז ממשקל גופו"
אז אולי במקום לשקר לאחרים כדאי שיפסיקו לעשן ... תעזרו לאלו שכבר הפסיקו לעצור את ההשמנה או לפחות אל תשקרו להם , כי אנחנו ודעים שאנו לא אוכלים יותר
חוץ מיזה אדם משען שורף בממוצע 300 קלוריות יותר מאדם רגיל .. כי כל הפעולות דורשות יותר מאמץ... לפחות לגבי זה תתעדכנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למתעקשים להשמין...
רמי רומנובסקי21/04/2009אין לי עוד הרבה להוסיף בעניין. רק לסכם כמה נקודות:
רוב האנשים שמפסיקים לעשן בשיטות המבוססות על כוח רצון, תרופות ותחליפים מעלים במשקל - עם כך אני מסכים.
חלק גדול מהאנשים שהשתמשו בשיטתו של אלן קאר לא עולים במשקל - זו לא אמרה שיווקית זה מבוסס על ניסיון של 25 שנה בכל העולם, אני יכול להעיד על עצמי, בת זוגי וחברים רבים שחלקם לא רק שלא השמינו אלא ירדו במשקל, אגב אני מכיר גם חלק שכן עלו מנסיוני במקרים אלו נדרש המשך טיפול והמסר לא הוטמע עד סופו.
יש דרך להפסיק בלי לעלות במשקל אם לא חווית את ההפסקה על פי שיטתנו אני בטוח שיהיה לך קשה להאמין לכך.
דעתם של רופאים בנושא משתנה - מחקרים מראים על עלייה במשקל אך ברוב המחקרים סוקרים אנשים שהפסיקו בשיטות אחרות כמו כן בפורום מקביל באתר זה הצהיר רופא מומחה שאין קשר בין השתיים.
שימו לב שאם עליתם במשקל זה לא מכיוון שאכלתם יותר! אלא מכיוון שפיצתם את עצמכם בממתקים ותחליפים.
ובנוגע לעצירות כן יש כמה ימי הסתגלות עד שהגוף חוזר לעצמו אך אם שומרים על אותה תזונה ולא מתחילים לאכול ג'אנק הכל בסדר.
לגבי הקלוריות אם עישון "שורף" 200-300 פשוט תורידו פיתה אחת מהתפריט והכל יתאזן, מעבר לכך כלא מעשנים יהיה לכם יותר מרץ לעסוק בפעילות ספורטיבית שבניגוד לעישון באמת תורמת לירידה במשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני הפסקתי עם הספר
אלינור09/05/2009ועליתי במשקל 7 קילו במשך 7 חודשים ויש לי בעיות להיכנס לשרותים
ואני לא אוכלת הרבה, אבל לא נותנת לזה להרוס לי גם ככה הייתי רזה מידי
הייתי שוקלת 44 והגובה של 1.58 .עכשיו אני שוקלת 50 ורוצה להישאר ככה
ומקווה שלא אעלה יותר במשקל, אז לכן אני עוזרת לעצמי ועושה אימון במכון
כושר 3 פעמים בשבוע, ובעיקר נישארת אופטימית ומאמינה שזאת רק תקופה
עד שהגוף יתאושש מהטראומה ונדבר בעוד כמה שנים ( :* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אלינור- את יכולה להרחיב מעט
מיכל10/05/2009לגבי הבעיות להיכנס לשירותים? מה? עצירות או שהתכיפות התמעטה? אני גם סובלת מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)