מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצבי רוח בהפסקת עישוןחיים26/04/2009
שלום לכולם, אני כבר שלושה ימים ללא עישון. עישנתי קופסה ליום. אני נעזר במסטיק ניקורט. מאז שאיני מעשן, אני עצבני וחובה דיכאון, אני מאוד מתקשה להרדם . כמה זמן עד שתופעות אלה תחלופנה? האם הניקורט לא אמור למנוע זאת?
כמו כן אבקש לדעת מהם תופעות הלוואי של תחליפי הניקוטין,
תודה,
חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי חיים
שחף אשכנזי27/04/2009ברכות על ההפסקה וצר לי לשמוע על הקשיים.
לתפיסתנו הפסקת עישון בעזרת תחליף ניקוטין רק מקשה על הפסקת העישון. ההנחה בשימוש בניקורט היא שיש צורך בגמילה פיזית וזוהי טעות יסודית. תופעות הגמילה מניקוטין הינן זניחות ביחס לבעיה העיקרית שהיא תחושת ההקרבה המתלווה להפסקת עישון. כאשר מפסיקים לעשן אמורים להיות מספר ימים של חוסר נוחות פיזית. עצבנות, דיכאון וחוסר שינה הינן תופעות לוואי שמקורן הוא בעיקר מנטלי.
לסיכום: לתקוף את בעיית העישון בתחליף זה כמו לשלוח את דויד להלחם בגולית בחרב.
אשמח לענות על שאלות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)