מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני כל כך מתוסכלת.רביד29/04/2009
קראתי את הספר,ראיתי את הסרט, לקחתי כדורים ,עשיתי דיקור,אני שונאת לעשן זה מגעיל אותי דוחה אותי ומשגע אותי,
אני לא רואה שום יתרון ,כלום ,בעישון חוץ מי שאני מכורה עד מוות. שזה לא יתרון ,רק סיבה לכך שאני מעשנת.
אני מפסיקה לעשן והמוח שלי משגע אותי,5 שעות אני בגישה טובה וחיובית ב- 6 אני מחפשת קיוסק,
איך אפשר להסתובב 3 שבועות ולשמוח שכל הזמן יושבת לך מפלצת שאומרת לך ,"לא נורא ,אם תהיה עוד אחת ואז תפסיקי!עדיין לא באמת הפסקת! תנסי מחר,לפחות היום תרגישי טוב ,זה חשוב!
נראה לי כבר היו לי מליון סגריות אחרונות,אני כל כך רוצה לצאת מהכלא הזה!
סליחה על האורך אבל פשוט נשבר לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו קטן
רביד29/04/2009קראתי כרגע תגובות לאנשים אחרים:
לא באמת החלטת בוודאות- נכון כשהמוח העמיס עליי פקפקתי בכל החלטה לא משום שחשבתי שהיא לא נכונה ההפך הוא הנכון אלא לא יכולתי להתמודד מול ההתמכרות וכן זה דרש כוח את כל הכוח ,לא לפקפק.
לא קראתי עד הסוף או לא הבנתי,יכולה להיות הסיבה השנייה- קראתי את הספר פעמיים וראיתי את הסרט 5 פעמים רצוף,כן ,חולני אבל רצוף, ניסיתי לעשות לי שטיפת מוח הפוכה ו/או אני עד כדי כך רוצה להפסיק.
קיצר אני מדקלמת חלקים ממנו :-)
אני מאד מאמינה בדרך ומבינה עד כדי דיקלום את המלכודת אבל המוח שלי לא מוותר לי כלל!
זהו נראה לי הבהרתי את הנקודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההספק
רמי רומנובסקי30/04/2009הי רביד
צר לי שלא הצלחת להפסיק עד כה, נראה כי ניסית יתר על המידה למצות את הספר ומן הסתם הוא לא עושה את העבודה בשבילך. אני חושב שהנקודה החשובה מכולם שהעלת היא הספק בנוגע להחלטה, אם הוא קיים אז זה נוטה לרפות את ידינו. אם יש לך שאלה ספציפית אשמח לעזור.
מעבר לכך אני מאמין שיש סיכוי טוב שהסדנה תעזור לך, זו הדרך האפקטיבית ביותר ליישום שיטתו של אלן קאר וחלק גדול מהמשתתפים בה קראו את הספר.
בכל מקרה הייתי ממליץ לך לקחת הפסקה קצרה מהניסיונות ולנסות שוב אולי הפעם במסגרת עם תמיכה. אם יש לך שאלות ספציפיות נוספות אשמח לעזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רמי
רביד30/04/2009אז ,החלטתי להצטרף לסדנא ב-6.5 וכל מה שיש לי לומר זה שלא מעניינת אותי מדיניות החזרת הכספים כמו שהייתי רוצה התחייבות שאני אפסיק לעשן ,אבל הרבה מי זה תלוי בי ,אז אני לא יכולה לזרוק פה כדורים בלי אפילו לנסות לתפוס איזה אחד.
תודה רבה.
רביד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)