טיפים ועיצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפים ועיצות
    מאמי
    30/04/2009

שלום לכולם,אני בדרך לסיגריה האחרונה עם הספר של אלן קאר ,אשמח לקבל טיפים ,עיצות,עידוד ובכלל כל מה שנראה לכם שיכול לעזור,מעשנת כעשרים ושבע שנה ,רוצה להתחיל חיים חדשים
    כל טוב לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפים ועיצות

הוספת תגובה

• שיהיה בהצלחה !!!

דרור
    02/05/2009

גם אני כמוך עישנתי מעל 20 שנה ולפני חודשיים וחצי הפסקתי לעשן.
    בשבועיים הראשונים היה לי קצת קשה, הריח של עשן הסיגריות היה מגרה אותי והשתדלתי להתרחק ממקומות כאלה. בכל יום שעבר מאז אני מתעוררת בבוקר עם הרגשה נפלאה.
    חוש ריח וטעם ,נשימה עמוקה ונקיה. בקיצור יש הרבה מה להרוויח ואין מה להפסיד.
    אני קוראת עדיין מדי פעם בספר של אלן קאר ועכשיו בלי סיגריות אני מבינה שהוא כל כך צדק במה שכתב ושאולי מי שמעשן נוטה להדחיק...
    לאחר שבועיים של הפסקת עישון כבר לא יכולתי לסבול את ריח הסיגריות....והיום אחרי חודשיים וחצי לא רק שלא בא לי לחזור לזה... אלא שכשאני רואה אדם שמעשן אני מבינה באיזה מלכודת הוא נמצא ואני מאחלת לו בליבי שיצא ממנה ומהר.

אני מאחלת לך הצלחה מלאה
    החיים יפים ובריאים יותר ללא עישון.

דרור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות נקודתיות

רמי רומנובסקי
    05/05/2009

הי

מזל טוב על ההפסקה
    אם יש שאלות ספציפיות אשמח לעזור

בהצלחה

רמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו