מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפים ועיצותמאמי30/04/2009
שלום לכולם,אני בדרך לסיגריה האחרונה עם הספר של אלן קאר ,אשמח לקבל טיפים ,עיצות,עידוד ובכלל כל מה שנראה לכם שיכול לעזור,מעשנת כעשרים ושבע שנה ,רוצה להתחיל חיים חדשים
כל טוב לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיהיה בהצלחה !!!
דרור02/05/2009גם אני כמוך עישנתי מעל 20 שנה ולפני חודשיים וחצי הפסקתי לעשן.
בשבועיים הראשונים היה לי קצת קשה, הריח של עשן הסיגריות היה מגרה אותי והשתדלתי להתרחק ממקומות כאלה. בכל יום שעבר מאז אני מתעוררת בבוקר עם הרגשה נפלאה.
חוש ריח וטעם ,נשימה עמוקה ונקיה. בקיצור יש הרבה מה להרוויח ואין מה להפסיד.
אני קוראת עדיין מדי פעם בספר של אלן קאר ועכשיו בלי סיגריות אני מבינה שהוא כל כך צדק במה שכתב ושאולי מי שמעשן נוטה להדחיק...
לאחר שבועיים של הפסקת עישון כבר לא יכולתי לסבול את ריח הסיגריות....והיום אחרי חודשיים וחצי לא רק שלא בא לי לחזור לזה... אלא שכשאני רואה אדם שמעשן אני מבינה באיזה מלכודת הוא נמצא ואני מאחלת לו בליבי שיצא ממנה ומהר.
אני מאחלת לך הצלחה מלאה
החיים יפים ובריאים יותר ללא עישון.
דרור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נקודתיות
רמי רומנובסקי05/05/2009הי
מזל טוב על ההפסקה
אם יש שאלות ספציפיות אשמח לעזור
בהצלחה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)