שאלה לגבי השמנה בעקבות הפסקת עישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי השמנה בעקבות הפסקת עישון
    דוד
    05/05/2009

לפני כ-3 חודשים הפסקתי לעשן,לאחר שקראתי את הספר של אלן קאר ומאז חילוף החומרים שלי השתבש.
    הייתי רגיל אחרי סיגריה לגשת לנוחיות וכיום בגלל שאני לא מעשן יש לי "פחות" שליטה על כך
    אשמח לקבל הסבר בנוגע לכך ו/או טיפ מה אני אוכל לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסתגלות לשינויים

רמי רומנובסקי
    06/05/2009

דוד שלום,

שמח לשמוע שהפסקת לעשן.
    שים לב שאתה לא מפצה את עצמך ולוקח אוכל במקום סיגריה, הטעות הנפוצה הזו נובעת לרוב מחסך נפשי וזה מאוד תלוי באיך אתה מרגיש בנוגע להפסקת העישון האם אתה תופס את ההפסקה כויתור או הקלה והבראה ממחלה.
    לרוב במקרים אלו אנשים יתחילו לקחת דברים מתוקים וכל מיני דברים שהם לא היו צורכים בד"כ, זה כשלעצמו יכול לייצר בעיות במערכת העיכול וכמובן השמנה. אם תקפיד לשמור על אותה תזונה כפי שהיתה מקודם למעט שינויים קלים (כי לאוכל יש טעם יותר טוב כשלא מעשנים) אני בטוח שתחזור למשקלך הקודם ואף פחות מזה.
    מלבד זאת בנוגע ליציאות ניקוטין הוא אכן זרז אך יש זרזים אחרים כגון קוואקר, שזיפים, שתיה מרובה של מים וגם... קצת סבלנות - תן לגוף להסתגל למצב החדש אני מבטיח לך שגם לא מעשנים הולכים לשירותים.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו