מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי השמנה בעקבות הפסקת עישוןדוד05/05/2009
לפני כ-3 חודשים הפסקתי לעשן,לאחר שקראתי את הספר של אלן קאר ומאז חילוף החומרים שלי השתבש.
הייתי רגיל אחרי סיגריה לגשת לנוחיות וכיום בגלל שאני לא מעשן יש לי "פחות" שליטה על כך
אשמח לקבל הסבר בנוגע לכך ו/או טיפ מה אני אוכל לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתגלות לשינויים
רמי רומנובסקי06/05/2009דוד שלום,
שמח לשמוע שהפסקת לעשן.
שים לב שאתה לא מפצה את עצמך ולוקח אוכל במקום סיגריה, הטעות הנפוצה הזו נובעת לרוב מחסך נפשי וזה מאוד תלוי באיך אתה מרגיש בנוגע להפסקת העישון האם אתה תופס את ההפסקה כויתור או הקלה והבראה ממחלה.
לרוב במקרים אלו אנשים יתחילו לקחת דברים מתוקים וכל מיני דברים שהם לא היו צורכים בד"כ, זה כשלעצמו יכול לייצר בעיות במערכת העיכול וכמובן השמנה. אם תקפיד לשמור על אותה תזונה כפי שהיתה מקודם למעט שינויים קלים (כי לאוכל יש טעם יותר טוב כשלא מעשנים) אני בטוח שתחזור למשקלך הקודם ואף פחות מזה.
מלבד זאת בנוגע ליציאות ניקוטין הוא אכן זרז אך יש זרזים אחרים כגון קוואקר, שזיפים, שתיה מרובה של מים וגם... קצת סבלנות - תן לגוף להסתגל למצב החדש אני מבטיח לך שגם לא מעשנים הולכים לשירותים.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)