עישון ונחירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עישון ונחירות
    טוקיו מאקי
    11/05/2009

האם עישון ארוך טווח (במקרה של בעלי כחמישים שנה) גורם לנחירות? את הריח אני לא סובלת אבל זה לא גרם לו להפסיק לעשן. רק עכשיו כשאמרתי לו שאני לא יכולה יותר עם הנחירות שלו ושאני עוברת לישון לבד בחדר משלי הוא פתאום נבהל! אז האם באמת יש קשר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עישון ונחירות

הוספת תגובה

• נחירות ועישון

שחף אשכנזי
    12/05/2009

הי אוגניה

שאלה מעניינת... מחקרים לא מעטים שבדקו את הקשר בין עישון לבין נחירות מצאו שעישון אקטיבי ופסיבי מגבירים מאד את הסיכויים להיות "נוחר כרוני." עישון גורם לגרוי של רירית קנה הנשימה שמוביל לדלקת ובסופו של דבר להתרחבות קנה הנשימה וצמצום מעבר האוויר. דבר זה כמובן מוביל לפגיעה בזרימה הנורמלית של האוויר. יש מחקרים הטוענים שניקוטין גורם לפגיעה בעצבים השולטים במעבר האוויר מהחוץ לריאות ולכן לגרום לנחירות.

בהצלחה עם הפסקת העישון של בעלך. גם מעשן של 50 שנה יכול להפסיק בקלות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עישון ונחירות

עינב מורן
    12/05/2009

בעלי אשר עישן במשך 25 שנים סבל רבות מנחירות בלילות.. כיום לאחר שהוא "נקי" 4 שנים הנחירות התמעטו אמנם אך לא פסקו. שאלתי היא, הומלץ לנו לבקר אצל רופא א.א.גרון אך הוא שלל את בעית דום הנשימה ובשל כך לא קיבלנו טיפול לנושא. האם יש מכשיר שמותאם לאנשים שסובלים מנחירות אך לא ברמה של דום נשימתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

טוקיו מאקי
    13/05/2009

קיימים מס' טיפולים למיטב ידיעתי: ניתוח גלי רדיו, מדבקות, ספריי, התקן דנטלי, שעון.. אין לי מושג אבל לגבי היעילות של כל אחד מהם. אני גם מניחה שזה אינדבידואלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי שיעילות הניתוח נמוכה

עינב מורן
    13/05/2009

הבנתי שיעילות הניתוח נמוכה ושהפיתרון שלה לא לכל החיים.. מעבר לכך שאני אנטי ניתוחים. מה שכן, חברה שלי ראתה כתבה בערוץ 10 על מכשיר חדשני שנקרא נייט וואץ'- ונאמר שם שניתן לקבל החזר כספי במידה ולא מרוצים. אשמח לקבל פרטים על המכשיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו