מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עישון בזמן הריוןאני14/05/2009
אני בשבוע 16 הריון ראשון, מעשנת קופסא ליום ולא מצליחה להפסיק.
אנא עיזרו לי במתן פתרון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה
רמי רומנובסקי14/05/2009שלום רב,
קשה לי לתת לך פתרון על רגל אחת דרך הפורום.
יש בעיה בשימוש בתרופות בזמן הריון וכך גם לגבי תחליפי ניקוטין, באופן אישי אני גם לא ממליץ עליהם.
כמעשן לשעבר ומדריך שפגש פעמים רבות מעשנות בהריון אני מאמין השיטה של אלן קאר תוכל לעזור לך להפסיק בקלות וללא תופעות לוואי וללא מאבקים, אין שימוש בתרופות וזה גם מתאים מכיוון שלא אמורים להלחם או לסבול מעצבים בעקבות ההפסקה.
אם יש לך שאלות נקודתיות אשמח לענות, תוכלי לקבל עוד מידע באתר אלן קאר.
כל טוב
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
אני14/05/2009רמי שלום
השאלה שלי היתה מאוד נקודתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלטרנטיבות
רמי רומנובסקי17/05/2009שלום,
אין לי שום אפשרות לתת לך פתרון מלא באמצעות הפורום אני יכול רק לייעץ.
אני ממליץ על סיוע מקצועי בתהליך, אם בסדנה או בסיוע איש מקצוע.
יש גם תרופות ותחיליפי ניקוטין שלדעתי אסורים בזמן הריון, תוכלי לנסות את הסדנה של אלן קאר, או לנסות לקרוא את הספר (הסדנה בעלת אחוזי הצלחה גבוהים בהרבה). ישנם גם טיפולים אלטרנטיבים אך אין לי מידע על מיהמנותם.
מעבר לכך לענות על השאלה איך להפסיק לעשן זהה לנסיון לענות על השאלה איך מורידים 10 קילו?
כל מה שאכתוב הוא מוגבל בעיקר בהשוואה לעזרה שתוכלי לקבל במסגרת מסודרת.
צמצום לא עובד בד"כ ובשביל להפסיק מומלץ להבין קודם כל את מנגנון ההתמכרות, אם אינך מעוניינת באחת מהאלטרנטיבות שהצעתי נסי לבד ואם תזדקקי לסיוע אנחנו כאן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)