מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרתי... :(עומר21/05/2009
אחרי 3 חודש חזרתי לעשן עליתי איזה 10-9 ק"ג נכנסתי לדאון ...
בקיצור חזרתי לעשן אבל פחות הייתי מעשן קופסה + כיום אני מעשן איזה 14-15 סיגריות
אני רוצה לחזור להפסיק האם כדי לקרוא את הספר האם זה יעזור לי?! הודה לכם אם תמליצו לי על עוד אופציות
תודה עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נורא :)
רמי רומנובסקי21/05/2009הי עומר,
אינני יודע איך הפסקת לעשן, באופן עצמאי או בעזרה של מסגרת כלשהי.
כמו המון דברים בחיים אפשר ליפול ולקום וללמוד מטעויות.
אני בהחלט ממליץ לך לקרוא את הספר, אם זה לא יספיק יש גם סדנה.
אם תצטרך עזרה אנחנו כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה-ספר
הגר21/05/2009תראה,
לגבי הספר, אני ממליצה מאוד,
הוא עושה את הגמילה לבלתי מורגשת, כאילו לא עישנת מעולם..
לגבי החזרה שלך, בשביל רובנו זה לא הנסיון הראשון להפסיק עם הסיגריות.
אל תיקח את זה קשה, נסה דרך אחרת..
בהצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגר
עומר22/05/2009בוקר טוב הגר אני קראתי את הספר בעזרתו הפסקתי
אז חשבתי לעצמי אם אני יקרא את הספר שוב האם זה יעזור?!
יום טוב לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריאה חוזרת
רמי רומנובסקי22/05/2009עומר שלום,
שווה לנסות לקרוא את הספר ולראות אם הוא עוזר לך שוב.
במקרה ולא כך בחשבון שהדרך האפקטיבית יותר ליישום שיטתו שלו אלן קאר זו הסדנה.
כ 40% מהמשתתפים בה קראו את הספר, יש הבדל בין קריאת ספר לטיפול אצל איש מקצוע מוסמך ובעל נסיון בעבודה מול מעשנים.
נסה שוב ואם זה לא הולך אני בטוח שנוכל לעזור.
ואגב אם יהיו לך שאלות במהלך הדרך נשמח לעזור
כל טוב
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרמי
עומר22/05/2009תודה רבה רמי שיהיה לך שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, זה יעזור
אלי23/05/2009אלן קאר הקדיש במיוחד את המהדורה השנייה לאלה שחזרו לעשן והם צריכים לקרוא שוב.
אני הפסקתי אחרי קריאה שנייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעומר
הגר25/05/2009כן, קרא שוב את הספר,
עשה אפילו יותר מזה, קרא אותו וסמן לך בטוש מרקר את משפטי המפתח שתוכל לחזור אליהם ברגעי לחץ.
אם הספר עובד כמו שצריך, אתה לא אמור להרגיש קושי בכלל.
אם אתה מרגיש קושי, תחזור לנקודות שסימנת לך במרקר.
עומר, שיהיה בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגר
עומר25/05/2009תודה רבה הגר אני מתכוון לקרוא את הספר... מקווה להצליח בעזרת השם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעומר
הגר26/05/2009מחזיקה לך אצבעות :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)