מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני זקוקה לעזרה...סמדר31/05/2009
היי
שמי סמדר,אני בת 39,יש לי 3 בנות-18,14,11.אני מעשנת" באמת"מגיל 30, בין חצי קופסא לקופסא ביום.היו לי שתי הפסקות באמצע ,האחרונה לפני שנתיים, למשך 8 חודשים. לפני גיל 30 עישנתי מעט מאוד והיו שבועות שלא נגעתי בכלל בסיגריה.הבנות שלי מאוד סובלות מהעישון שלי וזה דירבן אותי להפסיק עם ההתאבדות הזו.
היום זה היום ה- 18 להפסקת העישון שלי! כל הכבוד,נכון? אז זהו, שאני ממש ממש בסבל.
כל יום אני כמעט משתכנעת לחזור לעשן...
אני מרגישה שאיבדתי את שמחת החיים שלי, אני עצבנית,חסרת סבלנות, מבולבלת,משמינה,בעיקר מרגישה שאני עומדת להשתגע ושעוד רגע כל האהובים שלי פשוט מוותרים על כל קשר איתי...
הסתכלתי קצת על ההתכתבויות בפורום וראיתי שמדברים על ספר שיכול לעזור, אשמח לקבל פרטים על כך,אני מקווה שלא מאוחר מידי בשבילי.
ההפסקה שעשיתי הייתה בעזרת כח רצון בלבד, עם המניע העיקרי של לתת דוגמא לבנותיי.
תודה למי שקורא ויכול לעזור....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנה באה עזרה
רמי רומנובסקי31/05/2009הי סמדר,
מקווה שאת מחזיקה מעמד, שם הספר הוא "הדרך הקלה להפסיק לעשן" של אלן קאר, נסי אותו מקווה שהוא יעזור לך, אם את מעדיפה או שתזדקקי לעזרה נוספת אז יש גם סדנה.
אני בטוח שזה יוכל לעזור.
אנחנו כאן בכל שאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סמדר
הגר01/06/2009היי סמדר,
כל הכבוד ומקווה שאת מחזיקה מעמד.
אני הפסקתי לפני 3 חודשים בעזרת הספר, הדרך הקלה להפיק לעשן.
הספר משנה לך את כל כיוון המחשבה, שכשאת מתחילה את התהליך, אין לך כל צורך בהפעלת כח רצון.
אם הספר עובד כמו שצריך, את על המקום הופכת להיות "לא מעשנת מאושרת"
הסיגריות אצלי, לא חסרות בכלל, לא עצבים ולא אוכל.
כאילו לא עישנתי מעולם.
ממליצה לך בחום לקרוא את הספר, אין לך מה להפסיד :-)
בהצלחה, ותעדכני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מרגישה כמו סמדר...
אורית03/06/2009אחרי 26 שנה של עשיון כבד (שתי קופסאות ליום לפחות ויש ימים של יותר), הפסקתי.. כבר 3 שבועות שלא עישנתי אף סיגריה,אבל מרגישה בחסרונה מאוד. עצובה, מבובלת וכו ומרגישה געגועים עזים . ברגעים מסויימים אני אפילו "לא זוכרת" מה גרם לי להפסיק. מבלי לפגוע ,עושה רושם שהפורום הזה יותר מסע מכירות עז לספר ולסדנה מאשר פורום תמיכה. "כל טיפ" הוא בעיקר לקנות את הספר או להרשם לסדנה.
אוליי מישהו מכיר פורום בסגנון אחר? קצת יותר טיפים וכו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית
הגר03/06/2009אורית,
הסיבה שאת מרגישה שזהו מסע מכירות לספר, זו מהסיבה הפשוטה שרוב מי שנמצא פה נעזר בשיטה הזו,
לרובנו זה עבד, אם בקריאה ראשונה, אם בשנייה, ואם בהליכה לסדנה.
לא יודעת אם ניסית בכלל לקרוא את הספר, אבל ממליצה לך לנסות, במקרה הכי גרוע עלה לך הספר 80 ש"ח ונשארת איפה שאת, במקרה הטוב, הספר עבד בשבילך כמו שעבד בשבילי.
אני גם הגעתי לספר די סקפטית, בלי יכולת להבין איך מילים כתובות יכולות להשפיע עלי כך..
הופתעתי. אחרי 14 שנה של עישון קופסא וחצי ביום, הפסקתי, כאילו כלום.
מאחלת לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סמדר03/06/2009היי הגר,
תודה על תגובתך, כל מילה עוזרת לי.
אתמול התחלתי לקרוא את הספר ואני כבר מרגישה שיש לי יותר כלים להתמודד,שאני לא לבד...
כל כך מורכב כל הסיפור הזה, ההחלטה היא בהחלט אמיצה ואני מתחילה להיות גאה בעצמי ולהעריך את כל המפסיקים באשר הם.
שוב תודה רבה לך
סמדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמדר
הגר03/06/2009שמחה לעזור,
אני וכל השאר כאן כדי לעזור, תפני כשתצטרכי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)