מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה להפסיקרותי08/06/2009
אני כבר המון זמן בתוך המעגל הזה של להפסיק לעשן ואני מותשת ממנו, עייפה עד מאד. אני לא רוצה לעשן, מסכימה עם כל מילה של הספר ומיישמת.
הפסקתי לעשן לשנתיים (הריון, לידה וכו') וחזרתי בגלל שעישנתי ג'וינטים שאותם אני מאד אוהבת. מאז, אני מציחה להפסיק לשבוע, סובלת, משתחררת מהסבל מרגישה טוב, וישנה טוב ואז בשניה אני חוזרת ל"סגריה אחת" ושוב הכל חוזר על עצמו. מעשנת כמה ימים, שונאת את עצמי עד מאד ושוב מפסיקה. כל פעם מחדש. אני מיואשת! ומרגישה מטומטמת. כשאני מעשנת אני הנרקומן הגרוע ביותר, אני יכולה לקום באמצע הלילה לאחד מבניי וישר לרצות ולהדליק סיגריה והופס - הלך לי הלילה.
כולם סביבי מעשנים, הורי, בעלי, חברי ולעיתים כשאני חוזרת אני כל כך מתביישת שאני מסתתרת וגונבת מה שגורם לי להרגיש מאד רע - ושוב להפסיק.... ולחזור.
הם יש לכם בסטוק עצה טובה בשבילי ? עד מתי אני אמשיך לרקוד על הבלטה הזו וברגע אידיוטי של חולשה (בערך אחרי שבוע ?)
אולי אני לא סמפיק סובלת בגמילה שאחרי שבוע אני מחליטה לעשן ו.... מקסימום אני אפשיק שוב ואח"כ מקללת בשתיים בלילה כשאני עומדת בקור המקפיא של ירושלים, במירפסת עם סיגריה ביד ומחליטה שמחר אני מפסיקה.
כמה מתוסבכת אני יכולה להיות ? בעלי אומר יללה תעשני כבר ותפסיקי להתעסק עם זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפסיקי להפסיק!!
רותי08/06/2009פשוט תעשני וזהו. אולי
תעשני אחד שתיים ביום. גם אני מפסיק וחוזר אין מה לעשות זה פשוט כיף שקשה לוותר עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיונות חוזרים
רמי רומנובסקי08/06/2009רותי שלום,
אני מבין את תסכולך.
קודם כל חשוב להבין שאי אפשר לעשן קצת לאורך זמו, זה לא מחזיק מעמד, התמכרות זה דבר שמחמיר עם הזמן ולא משתפר.
בנוגע למלחמה עם הג'וינטים גם זו בעיה שכיחה וצריך לעשות הפרדה בין הדברים, זכרי שכל צריכה של ניקוטין תחזיר אותך לעשן.
אגב כשתהליך הגמילה הוא אפקטיבי לא אמורה להיות בעיה עם מעשנים אחרים בסביבה שלך.
הייתי ממליץ לך לנסות להעזר במסגרת מקצועית כלשהי מאשר להמשיך ולנסות בכוחות עצמך.
בכל מקרה אין דבר חשוב מזה, המשיכי לנסות, אנחנו כאן כדי לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)