ניקוויטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקוויטין
    א
    08/06/2009

ד"ר שלום
    כבר שנים שאני מנסה להפסיק בדרכים שונותוזו הפעם השניה שאני מנסה ע"י מדבקות ניקוויטין.
    1. מדוע אסור להשתמש במדבקות בזמן הריון?
    2. בהנחה ואני לא מצליחה להפסיק לעשן, מה יותר גרוע העישון או השימוש במדבקות, אם אני בתחילת הריון?
    3. איך בעצם מפסיקים את המדבקות כאשר מגיעים למינון הנמוך ביותר? (הכוונה האם בפעם אחת או להפחית את שעות השימוש במדבקה?)

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניקוויטין

הוספת תגובה

• מדבקות ניקוטין

רמי רומנובסקי
    08/06/2009

שלום רב,

בתשובה לשאלתך ניקוטין הוא רעל ולכן לא מומלץ להשתמש בו בזמן הריון. שימוש במדבקות פחות מזיק מעישון אך אחוזי ההצלחה שלהם נמוכים מאוד.
    השיטה שלנו איננה מעודדת שימוש במדבקות ותחליפים על כן אין ביכולתי להמליץ לך מתי להפסיק להשתמש בהם.
    אם זאת יש לנו דרך לסייע לך להפסיק לעשן בעיקר בהריון ללא תרופות או מדבקות, פרטים נוספים אפשר למצוא באתר אלן קאר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אשמח לקבל גם תשובה מד"ר פלד.

א
    08/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר פלד כבר לא כאן

רמי רומנובסקי
    08/06/2009

אם שמת לב ד"ר פלד לא מנהל את הפורום כבר למעלה משנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עצה כל כך חכמה

נינה
    08/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו