מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניקוויטיןא08/06/2009
ד"ר שלום
כבר שנים שאני מנסה להפסיק בדרכים שונותוזו הפעם השניה שאני מנסה ע"י מדבקות ניקוויטין.
1. מדוע אסור להשתמש במדבקות בזמן הריון?
2. בהנחה ואני לא מצליחה להפסיק לעשן, מה יותר גרוע העישון או השימוש במדבקות, אם אני בתחילת הריון?
3. איך בעצם מפסיקים את המדבקות כאשר מגיעים למינון הנמוך ביותר? (הכוונה האם בפעם אחת או להפחית את שעות השימוש במדבקה?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקות ניקוטין
רמי רומנובסקי08/06/2009שלום רב,
בתשובה לשאלתך ניקוטין הוא רעל ולכן לא מומלץ להשתמש בו בזמן הריון. שימוש במדבקות פחות מזיק מעישון אך אחוזי ההצלחה שלהם נמוכים מאוד.
השיטה שלנו איננה מעודדת שימוש במדבקות ותחליפים על כן אין ביכולתי להמליץ לך מתי להפסיק להשתמש בהם.
אם זאת יש לנו דרך לסייע לך להפסיק לעשן בעיקר בהריון ללא תרופות או מדבקות, פרטים נוספים אפשר למצוא באתר אלן קאר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אשמח לקבל גם תשובה מד"ר פלד.
א08/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר פלד כבר לא כאן
רמי רומנובסקי08/06/2009אם שמת לב ד"ר פלד לא מנהל את הפורום כבר למעלה משנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עצה כל כך חכמה
נינה08/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)