אני ארבעה ימים אחרי "הסיגריה האחרונ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ארבעה ימים אחרי "הסיגריה האחרונ
    רונה 3 שבועות
    09/06/2009

סיימתי לקרוא את הספר של אלן קאר ולקראת הסוף ממש הרגשתי שאני מתרגשת כי מגיע שינוי לטובה לתוך חיי. בקיצור, היום סיימתי 4 ימים מלאים ללא סיגריה. אפשר להגדיר אותי כמעשנת כרונית שמוכנה גם לעשן בדלים מהכביש (לא באמת אבל כמעט)במקרה שנתקעתי בלי סיגריה.
    אין יותר מכורה ממני. ורק זה.בחיים גם לא ניסיתי להפסיק.
    ביום הראשון הספר נתן לי תנופה והרגשתי אופטימית.
    היום ואתמול הייתי ממש אומללה. כל החברים שלי מעשנים. כולם. כל כך בא לי גם. אני רוצה להיות אחרי זה. אלוהיםםםם קשה לי
    אולי צריך לקרוא שוב את הספר?
    אני רוצה לצאת מזה
    זה ממש לא קל ולא מהנה כמו שאלן קאר ה בטיח
    :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי.

הגר
    10/06/2009

רונית,
    כל הכבוד על ההחלטה והביצוע.

מהנסיון שלי, זה אמור להיות קל!!
    אם לא קל לך, את יכולה לקרוא שוב, וקחי איתך טוש מרקר, סמני את המשפטים שמחזקים אותך,
    וככה תוכלי לגשת אליהם שוב ברגעי קושי.
    תמשיכי לשתף, ולהחזיק מעמד :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רונה 3 שבועות
    12/06/2009

תודה הגר. אני באמת יעשה את זה. אני בטוחה שגם החברה מהסדנה יכולים לתרום אבל קצת חבל לי על הכסף במיוחד שאני ביום השביעי לגמילה..
    אקרא שוב את הספר.

תודה על העידוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מעשנת לא מאושרת

רמי רומנובסקי
    10/06/2009

רונית שלום,

אני מבין מדבריך שאת לא מעשנת לא מאושרת, לא כך זה אמור להראות כשהשיטה עובדת.
    אני מסכים שקריאה נוספת של הספר יכולה לעזור.

אם לא אל תתייאשי, יש המון אנשים שמתחברים לתובנות של הספר אך זקוקים לסביבה תומכת ותהליך עמוק יותר כדי להפסיק, בשביל זה אנחנו כאן.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקסים לתולעת

רונה 3 שבועות
    12/06/2009

תודה רבה רמי

אני בטוחה שיש הרבה טעם לקחת חלק פעיל בסדנה, אבל קצת חבל לי עכשיו אחרי כמעט שבעה ימים שאני גמולה ללכת לסדנה.

מה שכן מעניין אותי זה לדעת האם יש קבוצות תמיכה, כמו שיש את הAA אצל האלכוהוליסטים. מצידי ללכת עכשיו יום יום, לדבר עם אנשים במצבי ככה שנוכל לחזק זה את זה.

עדיין קשה לי רצח. אתמול, אם היתה לי סיגרייה לידי, הייתי מעשנת. כולם נראים לי מבסוטים ומעשנים. כמהה לסיגרייה מוכנה גם לא יודעת מה לעשות....

מאידך אני מזה גאה בעצמי. מדמיינת שאני נותנת אגרופים לתולעת הניקוטין שבתוכי, ומחכה להבריא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התולעת

רמי רומנובסקי
    14/06/2009

הי רונית

אני מסכים איתך שבמצב זה אין טעם להגיע.
    לנו אין קבוצות תמיכה וזה גם לא הרעיון שעומד מאחורי השיטה, כשזה עובד אין צורך בתמיכה שוטפת.
    אחרי 7 ימים אם את עדיין סובלת מקושי אז זה כבר לא קשור לתולעת אלא לאחד מהשניים:
    א. החלפת את הסיגריות במשהו אחר - דוגמת אוכל. זה רק מקשה.
    ב. בתפיסה את עדיין מוותרת על משהו.

נראה לי שזה המקרה השני או שילוב של השניים (הראשון לרוב נובע מהשני). התפיסה היא הדבר המשמעותי ביותר לשיטתנו, אני מציע לך לקרוא שוב את הספר נראה לי שפספסת משהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו