גמילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה
    הדס
    10/06/2009

שלום רב

אני ביומי הרביעי ללא סיגריות, קראתי את הספר ועוד לפני זה הורדתי בכמויות . מעשנת 15 שנה ולא הפסקתי מעולם. רציתי לברר לגבי התחושה כי יש לי צורך שהוא ממש פיזי לסיגריה , ממש צורך של שאיפה לריאות, לא להרגיע עצבים, לא כהתנייה חברתית, לא לריכוז. הצורך הגדול הוא בעיקר לאחר אוכל. באופן יחסי אני מתמודדת יפה. אבל מרגישה לפעמים כמו מלאך ושטן שיושבים לי משני צידי הכתפיים. אני ממש רוצה להתנקות כבר מהרעל אבל מפחדת, כי לעיתים הצורך הפיזי גדול, ורק רוצים להשקיט שם משהוא....
    התחלתי לקרוא את הספר פעם שנייה. ולשאלתי :) .. האם גם בדרך הקלה "האידיאלית" יש את הקרייב הפיזי הזה מידי פעם כחלק מתהליך הגמילה וניקוי הניקוטין מהגוף? כי זהלא שאני משתגעת כל היום, פשוט יש מן פרקי זמן שכאלו...

אשמח לתגובה, יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה

הוספת תגובה

• צורך פיזי

רמי רומנובסקי
    10/06/2009

שלום הדס,

בימים הראשונים הגוף נגמל מניקוטין, ההרגשה היא הרגשת ריקנות, אי שקט, חוסר בטחון, תחושה שדומה לרעב או מה שמרגיש כמו "בא לי סיגריה". זה לא בהכרח קשור למה שאנחנו רוצים אלא לאותה "מפלצת ניקוטין" גוססת בתוכך. אם לא תאכילי אותה היא תעלם ולא תחזור לעולם.
    שימי לב לא להאכיל אותה בשום דבר אחר, כל תחליף רק יגרום לתחושה להמשך.
    זה כמו עקיצת יתוש אם לא תגעי בזה זה ייעלם.
    מה שהופך את הימים האלו והבאים לקלים או קשים זה דווקא הצד המנטלי אם אני מבין שאני מבריא ממחלה וזה זמני אז אין בעיה, אך אם אני מרגיש שויתרתי על משהו זו הרגשה של אבל ופספוס.
    נראה לי שאת בדרך הנכונה, מבטיח לך שתוך זמן קצר מאוד תרגישי הרבה יותר טוב.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

הדס
    10/06/2009

מקווה שאתה צודק ושההרגשה הזאת היא פיזית בלבד, ושהיא תעבור. כי הפחד שלי היה שזה נובע מהמקום המנטאלי (הצורך החזק ) מחכה להתנקות ושהתחושה הזאת תעבור :)

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו