סיימתי לפני 4 שבועות -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיימתי לפני 4 שבועות -
    ענת
    17/06/2009

סיימתי עם פרק העישון בחיי- אחרי 30 שנות עישון של כקופסה ביום. לא קל- אבל מתמודדת. מאוד קשה לי עם העובדה שעליתי במשקל- כבר מעל 2 ק"ג- למרות שאינני אוכלת יותר מבעבר- אולי אף פחות- אינני מרגישה טוב עם העלייה במשקל ואף הוספתי הליכה של כחצי שעה /יותר כל יום. העליה במשקל ממש מדכאת אותי. האם זה מסתדר בהמשך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיימתי לפני 4 שבועות -

הוספת תגובה

• עלייה במשקל

רמי רומנובסקי
    18/06/2009

ענת שלום,

מזל טוב וכל הכבוד שהפסקת לעשן.

לשאלתך עלייה במשקל מאוד תלויה בגישה והלך הרוח, בשיטות המבוססות על כוח רצון אנשים נוטים להחליף את הסיגריות בפיצויים - דברי מתיקה וחטיפים. מתוך תפיסה של ויתור ואבל על הסיגריה אחפש משהו אחר במקום.

לגישתנו אין ויתור בהפסקת עישון ולכן גם אין נטייה להחליף את הסיגריה בשום דבר אחר, במקרה זה עלייה במשקל של קילו או שניים היא נורמאלית ובד"כ מורידים את המשקל חזרה.

שימי לב שאינך מפצה על סיגריות באכילת ג'אנק ואני בטוח שתחזרי לעצמך תוך זמן קצר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו