NA על משקל AA

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• NA על משקל AA
    רונה 3 שבועות
    28/06/2009

אם נלך לפי מה שהספר אומר, ובצדק, שההתמכרות לניקוטין היא הבעייה, בה' הידיעה, שיש לטפל בה בדחיפות ושזהו הסם שמוגדר כ"רוצח מספר 1" הרי שאני לא מבינה מדוע אין קבוצות תמיכה של"ניקוטינים אנונימיים" כמו שיש "אלכוהוליסטים אנונימיים".
    אלן קאר רואה בפועלו סוג של שליחות למין האנושי, לכן בעיניי עליו להקצות מסגרות ומדריכים ברחבי העולם שינהלו קבוצות תמיכה של נגמלי הניקוטין.
    אני קוראת בפורום שוב ושוב על אנשים שסיימו לקרוא את הספר, וחשים ייסורים קשים.
    תשובתכם בדרך כלל היא לחזור ולקרוא את הספר כדי להבין את מלכודת הניקוטין.

הבנו את דברים. הפסקנו. אבל אנחנו חיים על פני תהום ומרגישים שבכל שנייה אנחנו יכולים למעוד.
    החברים מעשנים, החיים מלחיצים, אנחנו משמינים, בקיצור לא חסרות סיבות.

צריך לחשוב איך אפשר לעזור לאנשים להשאר גמולים. פה הבעייה לדעתי. התמיכה הסדירה והשיטתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    NA על משקל AA

הוספת תגובה

• הספר והתמיכה

רמי רומנובסקי
    29/06/2009

רונה שלום,

אם קראת בפורום ודאי הבנת שלא כל מי שקורא את הספר מסתפק בו.
    ברשת אלן קאר בארץ ובעולם אין לנו אפשרות לתת תמיכה לקוראי הספר אלא רק למשתתפי הסדנה.
    התמיכה למשתתפי הסדנה ניתנת ללא הגבלה הן טלפונית באופן פרטני והן במפגשי חיזוק באופן קבוצתי.
    אין לנו אפשרות לתמוך באופן זה בקוראי הספר מכיוון שיש פער ידע רב בין הספר לסדנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הספר ניתן להורדה בחינם?

viki
    04/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצת תמיכה S.A

משה
    03/07/2009

שלום וברכה,
    הסיגריה הראשונה שלי היתה בגל9,בפועל התחלתי לעשן בגיל 13 הייתי ילד שמן ותמיד אמרו "שסיגריות זה מרזה"המשכתי לעשן ולהיות שמן.יום אחד גילתי את O.Aאכלני יתר כפיתים התחלתי שם להוריד במשקל קרוב ל-40 קילו ,הייתי מעשן 2 קופסאות ליום,
    אמרתי לעצמי ברגע שאני הוריד במשקל והצליח להחזיק מעמד הפסיק לעשן(כי התחלתי בגלל השומן)בכל התקופה הייתי יכול לעלות במשקל2-3 ק"ג אבל גם לרדת בשבוע איזה 5 ק"ג,
    יום אחד הפסקתי לעשן ב22/12/08 מהיום הזה נהיה לי ממש רע,העלתי במשקל 27 ק"גאני לא מצליח להוריד גרם בחודש!!!אני עושה כל יום שעה בבוקר ושעה בערב הליכה מהירה,אני אוכל 3 ארוחות מסודרות עם 4 פרכיות ביום 3 גבינה ו13 ירקות +2פירות,אני נהייתי עצבני מאוד,
    מהרגע שאני קם עד שאני יושן אני משתוקק לסיגריה ק ש ה -ל י - מ א ו ד בלי זה,
    אבל ההגו מחזיק אותי(נו תראו אותו לא הצליח להחזיק מעמד)
    יש לי המון נסיון בקבוצות תמיכה ,
    אני מאוד מעוניין לפתוח קבוצה תמיכה למכורי ניקוטין,בלי התחיבות בלי דמי חבר,
    כמו באן אי,
    "אלי, תן לי את השלווה לקבל את הדברים
    שאין ביכולתי לשנותם.
    אומץ לשנות את הדברים אשר ביכולתי
    ואת התבונה להבחין בין השניים.
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני להיגמל לתמיד

דורון
    09/04/2015

אם נפתחת קבוצה תמיכה אני מצטרף ,אפשר להתחיל ממפגש ראשון בבית קפה ומשם יקרו דברים טובים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קדימה אני איתך!!!בואי ונתחיל לעשות

משה
    04/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי משה

דורון
    12/06/2015

אתה כאן :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו