הפסקת עישון במהלך דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת עישון במהלך דיאטה
    נועה
    30/06/2009

שלום לכם,

הפסקתי לעשן באמצעות הספר, כבר יותר משבועיים אחרי, ואני מרגישה מעולה.
    אני בת 29 ועישנתי קרוב ל 12 שנים כקופסא ליום. לא האמנתי שזה יקרה אבל הספר עזר לי ושינה את כל התפיסה שלי על עצמי ועל המציאות שלי. השתחררתי מהעול הנורא הזה שנקרא עישון.
    שאלתי היא:
    את הפסקת העישון עשיתי תוך כדי דיאטה שהתחלתי לפני כחודשיים והתחלת אימוני כושר 4 פעמים בשבוע.
    למרות ההקפדה על הכושר והאכילה בשבועיים האחרונים ירידת המשקל שלי נעצרה, ואפילו עליתי קצת במשקל.

האם יש לכך הסבר פיזי?
    האם אוכל ל"עזור" לגוף שלי להתאושש בדרך כלשהי?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת עישון במהלך דיאטה

הוספת תגובה

• הפסקת עישון ודיאטה

רמי רומנובסקי
    30/06/2009

נועה שלום,

שמח לשמוע שהפסקת לעשן, לפי הדברים שאני קורא את בהחלט בדרך הנכונה.
    הפסקת עישון יכולה לגרום לעלייה קלה! במשקל: קילו עד שניים כתוצאה מחילוף חומרים.
    לרוב זה יורד חזרה אחרי זמן קצר.
    כל עלייה נוספת אינה קשורה לגוף אלא לפיצוי נפשי. אם את שמחה שאינך מעשנת שימי לב לא להחליף את הסיגריות בשום דבר אחר. שאלי את עצמך אם במצב רגיל היית אוכלת את אותו הדבר. למעט ארוחות בוקר לא אמור להיות שינוי בתזונה.
    אני בטוח שאם תקפידי על הדברים הללו לא תעלי במשקל ואף תורידי.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נועה
    30/06/2009

תודה על התשובה המהירה.
    הפנמתי את הנושא של לא להחליף את הסיגריה במשהו אחר, כך שככל הניראה עלי פשוט להתאזר בסבלנות.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו