מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת יותר קשה...בובית18/07/2009
מתחיל להיות קשה יותר....בא לי פשוט להרגיש תעשן ותטעם של הסיגריה בפה שלי ואת התחושה של הפוקוס שזה נותן, כמה שזה נשמע חולני....יש מין הרגשה שהחיים שאיזה רמה יהיו פחות טובים... מה לעשות במצב הזה? זה יעבוא לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחד הדברים שעזרו לי מאוד בהתחלה
סמדר18/07/2009היה פשוט לנשום.
עכשיו קיץ, אז עמדי ליד המזגן וקחי המון אויר פנימה. מלאי את כל הראות ואת הבטן.
החזיקי את האויר שם (כמו שאכטה), ואז שחררי לאט לאט לאט.
בזמן שאת מכינסה את האויר דמייני איך את ממלאה את הריאות שלך ואת הגוףש לך אור לבן ונקי ומרפא, וכשאת נושפת החוצה דמייני איך את פולטת רעלים, ושחור, ואיכס.
זה עשוי לגרום לך לסחרחורת הגוף שלך לא רגיל עוד לכמויות גדולות של חמצן - אז ארגני כסא קרוב.
קחי בחשבון שהחשקים האלה יקפצו לבקר בתדירות הולכת ופוחתת ככל שתתרחקי מימיך כמעשנת.
24 השעות הראשונות הן הכי קשות.
ואח"כ כל 24 שעות הבאות בתור נהיות קלות יותר ויותר.
אחרי שתנשמי לפחות 3-4 נשימות עמוקות ומטהרות כאלה, ותווכחי לדעת שהחשק מתמעט ודועך ונעלם. לכי תמצאי משהו נחמד לעשות: לקרוא, לדבר עם חברה בטלפון, ללכת לטיול...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העצה...
בובית18/07/2009ניסיתי אבל תאמת שאני ממש מרגישה חלשה כמו עלה ברוח...בוכה כל הזמן...קניתי היום תספר של אלן קאר והתחלתי לקרוא אותו, אבל האמת שאני מאוד מפחדת שאני אשמין, גם ככה אני לא רזה ומאוד קשה לי לשמור על המשקל ולהרזות אז עכשיו בכלל, אני רוצה לעשות ספורט או הליכה אבל החולשה והדיכאון לא נותנים לי....ולא נראה לי שהתחושות האלה יעברו בזמן הקרוב....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לזכור ילדה
איתי19/07/2009"אין רע יורד מלמעלה"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה
רמי רומנובסקי19/07/2009לירון שלום,
שמח לשמוע שבחרת להעזר בספר של אלן קאר. אני חוזר ואומר שכאשר השיטה הזו עובדת אין עליה במשקל!!!
אך מצד שני אין לנו אפשרות לוודא איך עובד התהליך כשמישהו קורא ספר באופן עצמאי. ההבדל בין זה לבין הסדנה הוא כמו ההבדל בין טיפול אצל איש מקצוע לבין קריאה של ספר עזרה עצמית.
ממליץ לך להמשיך עם הספר ולראות איך את מרגישה, אני יכול להגיד לך איך זה נראה כשזה כן עובד: זה ממש ממש קל ואין כל עליה במשקל, אם זה כל דבר אחר חוץ מזה פני אלינו נשמח לעזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)