מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקתי לעשן ו...tina21/07/2009
שלום לכולםםם..אני שלשום בשעה 12 בלילה החלטתי שאני מפסיקה לעשן ואכן כך עשיתי ...אני בת 33 ואני מעשנת מגיל 16 בערך ובשנה שנתיים האחרונות הגעתי למצב שבו אני מעשנת קופסא ליום..
האמת היא שאני די מרגישה בסדר עם הפסקת העישון שלי זה די קלל ליי וזה מה שמפחיד אותי ...מה מצפה לי ..האם בימים הראשונים לא כל כך מרגישים ואז פתאום זה בא בבום או שאם עברתי משברים שאני יודעת שאם זה היה במקרה אחר הייתי לקוחת סיגריה ומעשנת ועכשיו אני לא אז אני בסדר ??? חברה תכוונו אותי מה מצפה לי כי אין לי מושג ..
ואוליי מישהו יכול להסביר לי מה קורה בגוף כשמפסיקים לעשן תוך כמה זמן זה מתנקה וכאלה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקלות
רמי רומנובסקי21/07/2009טינה שלום,
שמח לשמוע שהפסקת ובעיקר שזה קל לך.
כשמפסיקים לעשן הניקוטין עוזב את הגוף, לא אמורות להיות תופעות חריגות למעט אי נוחות קלה, תחושת ריקנות ורעב קל או תחושה של "בא לי סיגריה" זה טבעי שזה יקרה ב 3-4 ימים הראשונים אך זה עובר מהר מאוד.
שימי לב לא להחליף את הסיגריה בשום דבר אחר, לא באוכל, מסטיק או דברים דומים. תתייחסי לזה כמו עקיצה של ייתוש אם לא תגרדי אותה היא תעבור.
מעבר לכך אין סיבה שיופיע קושי, אם אי פעם יעלה בך הרצון לסיגריה שאלי את עצמך 2 שאלות פשוטות:
א. האם אני רוצה לחזור עכשיו לעשן קופסא ביום?
ב. איך הרגשתי בתקופה שעישנתי קופסא ביום?
אם תשלימי עם העובדה שאין כזה דבר לעשן קצת ושסיגריה אחת תוביל אותך חזרה לאותה כמות שעישנת לפני שהפסקת אז אין סיבה שתתקלי בקושי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי חצי שנה
גיל22/07/2009תדעי שאת חזקה עצמי את העינים לרגע ואמרי לעצמך אני לא צריכה את זה הכל שטויות דברי אל הסיגריה ואמרי לה שהיא יכולה ללכת איתך לכל מקום אבל את לא יכולה להדליק אותה כי אסור לשחק באש הכל בראש לא צריך להילחם בשום דבר פשוט לשנות את התפיסה ,אספר לך סיפור קצר לפני 20שנה עשיתי טירונות התגייסתי עם כושר אני גבר חזק וסחבתי משקל כבד מאד במסעות אך סבלתי מכאבי ברכיים ,במסע אחד ארוך וקשה לא הצלחתי לקחל את הציוד האישי ובקושי סחבתי את עצמי ואז לרגע יצאתי החוצה והסתכלתי על עצמי איך בקושי סחבתי את עצמי פתאום הכל השתנה שמתי פק"ל כבד כ40 קילו כן זה המשקל שסחבתי כל הזמן וסייתי את המשא המפרך בקלות כשהכל נגמר נהנתי מהרגשה מופלאה זה היה מזמן והנה גם את במשא אז כן הוא לא קל והכל בראש אז עכשיו שימי את את המשקל העודף והתחילי לצעוד כי לניצחון יש ריח טוב גיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)