מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחר ימלאו 4 שבועות מיום ש"הפסקתי"ממש קשה לי22/07/2009
ואני גאה בעצמי מאד, אבל אני מדי פעם "גונבת" שאכטה מבעלי (אשר מעשן) ולכן יש גם סיגריות לידי כל הזמן - מה שמקשה עלי עכשיו יותר מאשר בימים הראשונים. אני רוצה לציין שבשבועיים/שלושה הראשונים היה לי יותר קל ועכשיו - ממש קשה לי, מה עושים???????????
או מפסיקים עם הזוועה הז\את?, האם זה נורא שאני "גונבת" - סך כל הגניבות שלי מגיע למקסימום שווה ערך של סיגריה אחת ביום, והנורא הוא שאני מרגישה שזה מקל עלי ועוזר לי!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
מאי22/07/2009ראשית,כל הכבוד על היוזמה להפסיק לעשן! הגיע הזמן!
אולי אני אוכל לתת לך כמה עצות.
דבר ראשון תמיד תחשבי על הנזק הבלתי הפיך שהעישון גורם. אם את תראי איך ריאות של אדם מעשן את היית מזדעזעת לחלוטין.
תחשבי על השיעול והלחה שמעשנים צוברים...בהחלט לא אורח חיים תקין.
דבר שני, אולי תנסי לעסוק בכל מיני תחביבים שאת אוהבת. אולי לבשל ולאפות,תמונות או כל דבר שאת רק מתעניינת בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגנוב
רמי רומנובסקי23/07/2009שלום רב,
אחת הסיבות שקשה לך היא מכיוון שאת מפסיקה בדרך לא נכונה.
בשבועיים הראשונים היה לך קל, אך ברגע שמתחילים לגנוב "רק שאיפה אחת" וכיו"ב זה הופך להיות קשה, לאט לאט המינון עולה ואיתו גם הקושי וההדחקה.
חשוב להבין הסיבה היחידה בגללה אנשים מעשנים היא בגלל שהם מכורים לניקוטין. אני מניח שקשה לך לקבל את זה בעיקר את לא מבינה איך בנויה מלכודת הניקוטין, כל מעשן מסביר את זה באלף ואחת צורות: זה מרגיע אותי, כיף לי, עוזר לי להתמודד עם לחץ וכיו"ב... הכל אשליות שנראות די מציאותיות כשאת בתוך המלכודת.
אם נגמלת מניקוטין אחרי שלא עישנת שבועיים- שלושה כל שאיפה קטנה מתחילה את ההתמכרות מחדש ואז עולה החשק לסיגריה בגלל שאנו סובלים מ"קריז" ויחד עם זה מגיע הקושי.
בשביל להפסיק לעשן צריך להבין שזה שחור ולבן הכל או כלום, אי אפשר לעשן קצת ובכל מקרה זה לא מחזיק מעמד לאורך זמן זו טבעה של כל התמכרות זה רק הולך ונהיה יותר קשה ולא יותר קל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)