הסיכון בזבנג וגמרנו- זווית שונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסיכון בזבנג וגמרנו- זווית שונה
    דניאל
    27/07/2009

אכן טוב ונחמד לשמוע תובנות הגיוניות ומלאות חוכמה בסדנה כזו או אחרת, להתהדר באחוז גבוה של הצלחה אינו מעשה חכם, שכן הסטטיסטיקה העולמית מדברת על מעשנים שהפסיקו כשהם עד מתחת לגיל 40 , לרוב מדובר בגילאים 35 עד 40 .
    המשמעות היא שמי שמעשן יותר מ 20 או 25 שנים חפיסה עד חפיסה וחצי יסבול יותר מייסורי גמילה שחלקם אף מסוכנים בטווח המיידי לבריאותו. קיימות מאות דוגמאות רפואיות לכך ואולם בשל חשיבות הפסקת העישון הוצנע נושא זה.
    בין כל הסדנאות והשיטות הטבעיות ללא תרופות העלולות לדפוק לך את המוח לכל החיים ובעיקר להעשיר את יצרני התרופות והקופות, אין לפסול את הגמילה בשיטות הישנות יש ירידה בצריכה באופן הדרגתי למשך תקופה של שבועיים, שבה מעשנים בביקורת 5 עד 6 סיגריות ליום ורק בשבוע השלישי לבצע את החיתוך הסופי והפסקת העישון, כאשר היתרון הראשון הינו בהחדרה והטמעת התודעה לאפשרות הפסקת העישון.
    אין ספק, כי להסברים הגיוניים של סדנא כזו או אחרת יש יתרונות וסיוע רב בהבנת התעתוע הנפשי וההונאה העצמית שלנו המעשנים.
    ישנם מאמרים לא מעטים על הסיכון בהפסקה מיידית של עישון ככל התמכרות קשה אחרת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נתונים לא מדוייקים

רמי רומנובסקי
    28/07/2009

דניאל שלום,

אינני יודע מאיפה אתה שולף את הנתונים לגבי אחוזי ההצלחה כאלה או אחרים לפי גיל או כמות עישון. השיטה אפקטיבית באותה המידה לכל גיל ולמעשנים בכל כמות, ייסורי הגמילה הם בבסיסם מנטליים וכלל לא קשורים לניקוטין מלבד תחושת אי נוחות קלה בימים הראשונים.

בסוף היום במקרה של כל מעשן ומעשן אחוז ההצלחה הוא 0 או 100% מי שלא מצליח מקבל את כל כספו חזרה, אני מזמין אותך למצוא הצעה דומה בכל שיטה אחרת בארץ או בעולם

צמצום הצריכה וירידה הדרגתית אינם אפקטיביות מנסיוני, אם אי פעם ניסית לצמצם ראית שזה קשה ולא מחזיק מעמד. אין כל סיכון בהפסקה מיידית גם על פי יועצנו הרפואיים בארץ ובחו"ל.

בסוף היום מאוד נוח לשבת על הגדר ולבקר שיטה כזו או אחרת אך אין חכם כבעל נסיון, אחרי שתנסה את השיטה והסדנה אני בטוח שתסתכל על דברים אחרת.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה קראת?

דנה
    02/08/2009

אני אשמח אם תוכלי לצרף קישור למאמרים הללו....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרוצים....

איציק שריפי
    02/08/2009

שבוע טוב לכולם.
    אני - ברוך השם - הפסקתי לעשן ב-13.7 ( באלן קאר בת"א).
    כשאני מספר על כך למכרים/חברים/סתם עמך , חלקם מעודדים וחלקם - רוב המעשנים- ממציאים את כל הסיפורים שבעולם בכדי לשלול את ההפסקה .
    היום זה נשמע לי -סליחה על הביטוי - טימטום אחד גדול.
    עיזבו את כל הסיפורים ! ! ! העיקר להפסיק לעשן ! היתר בולשיט .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו