מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה לדרך יעיה להפסקת עישוןג'ולי22/08/2009
אבא שלי מעשן כבד, עבר שני התקפי לב ועדיין מעשן. אני מחפשת לו דרך יעילה להפסקת עישון מהיר למרות שזה קשה ביותר ואני לא מאמינה שזה יצליח הוא מעשן כבד...
אשמח לקבל המלצה, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות אליינו ישירות
שחף אשכנזי23/08/2009הי ג'ולי,
סדנאות אלן קאר מיועדות גם למעשנים הוותיקים והכבדים ביותר!!
כמו ששמת לב גם אחרי שני התקפי לב אביך עדיין מעשן. הסיבה לכך היא שלהרבה מעשנים סכנת מוות מיידית אינה סיבה מספיק טובה על מנת להפסיק. זה נשמע בילתי נתפס ללא מעשן, מצד שני כמעט כל מעשן היה מבין את העובדה שאביך ממשיך לעשן כנגד כל הגיון בריא. ניתן לפתור את בעיית העישון של אביך...
אשמח לענות על שאלות נוספות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חיייייבת עזרררה דחוווף....
rina : )23/08/2009אינ בת 15 ואני מעשנת כבר מגיל 12 אני לא יודעת עם לקרוא לזה התמכרות או לא אבל אני ממש לא יכולה להפסיק לעשן אין יום שעובר שאני לא מעשנת .... אני מפחדת שההורים שלי יגלו ואני ממש חיייבת ורוצ הלהפסייק אבל אני לא יווודעת איךך מישוה יוכל להמלייץ לי מה כדי לי לעעשוווות
ב ב ק ש ה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
רמי רומנובסקי23/08/2009קני את הספר "הדרך הקלה להפסיק לעשן" של אלן קאר
פני אלינו אם יש עוד שאלות אחרי זה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ג'ולי
איציק שריפי23/08/2009מומלץ ביותר לשלוח את אביך לסדנה של אלן קאר .
אני עישנתי 29 שנה . הלכתי לסדנה . האמת הייתי קצת פסימי . איך יתכן שבשיחה של כמה שעות יצליח שחף לגרום לי להפסיק לעשן ?
עד היום אין לי הסבר ! אבל עובדה אני הפסקתי לעשן תוך כדי הסדנה (שנמשכת כ-6 שעות בלבד).
ואני לא עובד באלן קאר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)