מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושות דיכאוןאשר28/08/2009
שלום לכולם
קוראים לי אשר אני בן 36 ופשוט את הסיגריות זרקתי לאחר 6שנים בערך .
הייתי מעשן כרוב לקופסא וחצי ליום אבל לצערי הרב אחרי יומיים של הפסקה פשוט אני מרגיש
מין תחושת פחד או דיכאון רציתי לשאול אם זה נורמאלי ומתי זה יעבור או איך להיתמודד אם זה
בתודה מראש אשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממה נובע הדכאון
רמי רומנובסקי30/08/2009אשר שלום,
דכאון יכול לנבוע מ2 דברים:
א. הימים הראשונים לאחר הפסקת עישון מלווים בתופעות גמילה קלות מניקוטין - אי נוחות, ריקנות, רעב מוגבר מעט עצבים. אל דאגה זה עובר מהר.
ב. התפיסה שלנו את הפסקת העישון כויתור על תענוג כלשהו למען הבריאות. זה מה שאלן קאר קורה לו שטיפת המוח. זה תלוי בהבנה של מלכודת הניקוטין ובדרך בה אתה תופס את העישון. אם אתה שמח עם ההפסקה ושלם עם העובדה שלא ויתרת על דבר אז אין סיבה שלא תרגיש מעולה מהשניה הראשונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?
האם אתם ישרים?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים. ... קרא עוד
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)