טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני נער בן 17 רציתי לדעת מה ההשפעות של הסיגריה בגיל שלי אני מעשן רק כשאני יוצא 5 עד7 סיגריות לערב ואני יוצא פעם בחודש שיש חופשות בזמן האחרון התחלתי לעשן קופסה והחלטתי לעצמי שאחרי זה אני לא מעשן יותר אני רק רוצה לדעת מה הנזק שיהיה לי מכל הסיגריות שעישנית עד עכשיו
העור שלי יתקמט או משהו כזה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
המעבר לחפיסה מעישון מזדמן מעיד על התמכרות, וייתכן כי זה היה הופך להיות מינימום יומי, אם היית ממשיך. הגוף שלך ייתאושש מהעניין תוך זמן קצר ולא תסבול מנזקי עישון אם תמשיך לא לעשן. בחרת בחירה אמיצה, הגיונית, וחשובה, כל הכבוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד