מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- די חייב להפסיקאהוד26/10/2009
מה עושים חברים? איך מפסיקים? לא נעים לי מעצמי מהחברה שלי ומהחשבון בנק שלי כמה אני מוציא. אוווף... איך עוברים למצב של לא להיות תלוי בזה? הרי אם הייתי עובר ממכונית לאופנוע או מבנק לבנק הייתי עושה זה בלי קשיים.. אז למה הסיגריה הזאת עושה חיים קשים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מפסיקים
רמי רומנובסקי26/10/2009אהוד שלום,
בניגוד לאופנוע או בנק בהם אתה בוחר בעישון אין בחירה זו התמכרות.
כמעשן אינך בוחר כל יום לעשן או לא אתה צריך לעשות את זה.
ההשתחררות מהתלות וההתמכרות יכולה להיות פשוטה, השלב הראשון לפתרונה של כל בעיה היא להבין אותה: ממה נובעת התלות, מה ניקוטין עושה, תןך כמה זמן הוא עוזב את הגוף וכן הלאה והלאה.
זו גדולתה של שיטתו של אלן קאר המציעה הבנה ופתרון הגיוני לבעיית העישון ללא תלות במטפלים, תרופות, תחליפים או גימיקים.
אפשר תמיד לנסות לבד אך זה הרבה יותר קל אם תסתייע באנשי מקצוע בעלי נסיון שיחסכו ממך קשיים רבים.
חשוב לציין כי כמעשן לשעבר שהפסיק בשיטה זו וכמדריך בסדנה הינני משוחד.
בהצלחה בכל דרך שתבחר
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)