אבוי לי, עישנתי כחצי סיגריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבוי לי, עישנתי כחצי סיגריה
    נועה
    26/10/2009

הפסקתי לפני שנה אחרי חמש עשרה שנות עישון רצופות וכבדות. לאחרונה ביקשתי שכטות מאנשים שמעשנים מסביבי, והשיא היה עישון חצי סיגריה שקניתי!!! ( כבודדת ) חשבתי שהיא תהייה מגעילה, לצערי זה לא היה נכון.... אני די מיואשת כי חשבתי שאחרי שנה שלמה ללא עישון הסיגריות יפסיקו להיות חלק מהחיים שלי, שאני אהייה אדישה אליהן אבל זה פשוט לא נכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חזרה לעישון

רמי רומנובסקי
    26/10/2009

נועה שלום,

אם לקחת כמה שאיפות החדרת ניקוטין לגוף, אקט זה מייצר שוב את מנגנון ההתמכרות וזה לא ממש משנה אם זה טעים או מגעיל. סיגריה אחת או שאכטה אחת תמיד ייצרו צורך בעוד זו פשטותה של מלכודת הניקוטין.
    אם זאת עדיין לא מאוחר מדי, אם תמנעי מלקחת עוד שאכטות תוכלי להשאר בחוץ, חשוב להבין שאם תדליקי אפילו עוד סיגריה אחת תחזרי תוך זמן קצר לאותה כמות שעישנת לפני שהפסקת וזה לרוב לא ממש מהנה.

בפעם הבאה שתעלה בך המחשבה או הרצון לקחת שאיפה או להדליק חצי סיגריה שאלי את עצמך אם את רוצה לחזור ברגע זה לעשן קופסא-שתיים ביום ואיך הרגשת בתקופה שעשית זאת.

בהצלחה

רמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו