חמישה חודשים ללא סיגריה צריך את העז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חמישה חודשים ללא סיגריה צריך את העז
    יוסי
    11/11/2009

קראתי את הספר של אלן קאר בקיצור אני חמישה וחצי חודשים ללא סיגריה ללא בעיות מיוחדות עד השבוע האחרון שבו אני מרגיש צורך בסיגריה ואני דוחה את זה כבר כמה ימים?למה זה קורה לי? ואם אני אעשן ויקרא עוד חודש שוב את הספר האם הוא ידבר אלי כמו בפעם הראשונה שקראתי אותו?? בבקשה רמי תענה ותעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה בדרך :)

רמי רומנובסקי
    11/11/2009

יוסי שלום,

יכול להיות שבשבוע האחרון היית בלחץ או שקרה משהו שלא קרה לסיגריות.
    אם תעשן סיגריה אחת אפילו מן הסתם תחזור תוך זמן קצר לאותה כמות שעישנת לפני שהפסקת.
    אני לא יכול להבטיח שאם תקרא את הספר שוב אז תוכל להפסיק ואולי תצטרך בסוף לבוא לסדנה.
    לכן המלצתי היא: א. קרא שוב את הספר כלא מעשן
    ב. זכור שאין כזה דבר סיגריה אחת, שאל את עצמך בכנות:
    האם אני רוצה לחזור עכשיו ולעשן קופסא/שתיים ביום?
    איך הרגשתי בתקופה שעישנתי.

אחרון חביב אל תבהל מדי פעם עולה מחשבה על סיגריה זה בא והולך מנסיונך אתה יודע שזה עובר די מהר כאילו זה לא היה מעולם.

בהצלחה

רמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה מהירות שיחקת אותה

יוסי
    11/11/2009

זה מה שעשיתי הוצאתי את הספר מהמגירה ואני מתחיל לקרוא אותו
    קרה לי כבר כמה פעמים שחשבתי על סיגריות וכן זה עבר מהר ופתאום השבוע האחרון אני כל הזמן חושב על זה וזה בודאות משעמום בעבודה
    אני לא יחזור לעשן כל כך מהר אני מאושר כלא מעשן ואני אקרא שוב את הספר
    ואני מאמין שאני אתגבר על התקופה הזו
    מצד אחד הייתי מאוד רוצה לפגוש אותך או את המרצים שלך אבל אני מקווה שאם אני אעשה זאת אז זה יהיה באקראיות כלא מעשן ולא כמעשן שבא לגמילה מחדש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרמי

יוסי
    11/11/2009

לקח לי כמה דקות לעקל את המהירות שענית לי אני נהפך למעריץ שלך זה מראה לי עד כמה אתה אמיתי ובא במטרה לעזור לאנשים ולא בגלל בצע כסף
    אני לא תמים ואומר שרק זה מעניין אותך הרי כל בן אדם צריך להתפרנס אבל נראה לי שאתה משהו מיוחד אני רוצה להודות לך ממש
    ובתור אחד שמתעסק הרבה במחשבים אם יש דרך שאני יכול לעזור אפילו קצת בפרסום השיטה הכל כך טובה הזו תרגיש חופשי להגיד לי ואני אשמח לעזור,אתה אחראי לדרך נהדרת להיגמל מעישון
    שוב פעם תודה רבה רמי!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו