מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע אחרי קריאת הספר!שי12/11/2009
אני כותב לכם ותוך כדי אני עם סגריה כבויה בפה כמעט שעה. אני עדיין מחפש את ה"מצית".
בקיצור אני צריך תמיכה תכתבו לי בבקשה משהו פשוט מהספר, כי פשוט אין לי אותו ואני נלחם שעה עם הסיגריה כאילו היא מדברת אליי זה משגע אותי.
תודה מראש שי בן משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להוציא אותה מהראש לא מהפה...
שחף אשכנזי12/11/2009הי שי.
מה שקורא הוא שאתה מאמין לצורך שפיזית כבר לא קיים. נורמלי לחשוב על זה, השאלה היא מה אתה עושה עם המחשבה? כרגע אתה מחפש סיבה להדליק ואין משהו קל מזה... להצדיק סגריה כאשר אתה לא יודע מה לעשות עם המחשבה...
תשאל את עצמך "האם אני באמת רוצה לחזור לעשן כל יום כל היום בלי שתהיה לי את היכולת להפסיק?" כי זו המשמעות האמיתית של לעשן. סגריה גרמה למצב הזה והדרך היחידה לפתור את הבעיה היא להבין שלא וויתרת על שום דבר. אם זה לא עוזר אתה מוזמן לפנות אלינו ישירות ולסגור את העניין פעם אחת ולתמיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! זה עזר לי להבין...
שי13/11/2009שיש לי משהו שנוקש לי במוח, שלמעשה עובד דרך העיניים והתחושות שלי , והאבסורד הוא שאני הטענתי אותו וכיוונתי אותו לעבודה סדירה. בכל פעם שכיף לי, עצוב לי, נחמד לי... (כל אדם לפי התיכנות שלו). למעשה בשביל ליגמל צריך להתחיל לבזבז לו את האנרגיה. וזה מה שקרה לי היום בעבודה לאחר 4שעות לא קלות קראתי הרבה תגובות פה שחיזקו אותי. אני מרגיש חזק.
ועוד יותר ברגע שאני יודע שמשהו/י יקרא את זה ומקווה שהוא הוציא את הראש מהאדמה ורואה איך
איך הממשלות דואגות להזיק לך בשביל שיהיה להם כסף לביזבוזים שלהם. והכי אני מרחם על אנשי הביטוח לאומי המעשנים שכל 28 לחודש המדינה נותנת להם 1000ש"ח (לדוגמא) והם אומרים תודה מדינה. בגלל שאת טובה אלינו קחי 500 ש"ח.
(-: ()-: )-:
נ.ב
עד מתי.........ניתן להם???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)